2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهر من واقعان بي فرهنگن مامان و باباش فحشاي ركيك ميدن وقتي تازه عروسي كرده بوديم خواهرشوهرش تو كوچه موهام كشيد كه چرا خونه مامانم كار نميكني  من مدرسه ميرفتم  صب ميرفتم ظهر كه ميومدم ميخوابيدم توقع داشتن نخوابم بشينم كاراي اينارو انجام بدن يا بچه خواهرشوهرمو بگيرم خودشون برن بيرون منم يه آدم ساكت و خجالتي بودم خداشاهده تو سرم ميزدن صدام در نميومد خدا لعنتشون كنه ولي الان به لطف خودشون يه شارلاتاني شدم كه خواهرشوهرام منو ميبينن راهشون كج ميكنن ميرن چون آدم حسابشون نميكنم 😅 والا خوبي زياد داستان ميشه از ما گفتن

واسه چی جواب نمیدی اون حرفها که قورت میدی تو شکمت همه بعدش میشن به عقده و فرسایش اعصاب و مریضی اعدام ...

برام نطر بدین اینجا لطفا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5366124/همش-میترسم-اگه-جواب-بدم-بیشتر-بهم-تیکه-بندازن?postId=163595115

حرف هات درسته 

ولی میدونی عروس غریبه س همییییشهههه و هیچ کس نمیتونه بگه اون هم دخترما عست نه این نمیشه هیچ وقت 

به تظرم نباید اصلا اون حریم ها از بین بره احترام باید باشع تشریفات باید بلشع یعنی اوت مهمونه ولی خیلی وقت ها بی احترامی به عروس میشه با سوتفاهم فرق داره 

داماد هم همیتطوره باید احترام گذاشت و صمیمی هم تشد زیاد

خداییش مادر منم مادر شوهره ولی با داشتن ۲تا عروس یکبار ندیدم بدشون رو بگه یا کمکشون نکنه یا دخالتی تو زندگیشون کنه با اینکه اصلا هم خوب نبودن یکیشون ازاول بدجنس بود یکیشون بعد چندسال خودشونشون دهد ولی مامان من اصلا انگار هیچی نشده 

مادر شوهر خودمم خدایییش خوب بود اصلا دخالتی نمیکرد حرفی هم میزد از رو راهنمایی و دلسوزی بود پس همه بد نیستن البته مادرشوهرای نی نی سایتیها همشون بدن خب😅

واسه چی جواب نمیدی اون حرفها که قورت میدی تو شکمت همه بعدش میشن به عقده و فرسایش اعصاب و مریضی اعدام ...

دویه باریه که منم گاهی جوابشو میدم اما میخوام بیشترش کنم بیشتر جواب بوم که انقد حرص نخورم بنطرم دربرابر این جور ادما سکوت مزخرف ترین تصمیم دنیاس

ولي خاله هاي خودم با عروساشون خيلي خوبن مث دختراشون با عروس رفتار ميكنن فرق نميذارن متقابلان اونا هم اخترام مادرشوهرشون دارن خدا شاهده عروس خالم خوشگل نيس بعضي وقتا جلو خالم تيكه ميندازن به عروسش ميگه خوشگل نباشه عوضش معرفت داره يني كيف ميكنم اينقد پشت عروسش مي گيره

حرف هات درسته  ولی میدونی عروس غریبه س همییییشهههه و هیچ کس نمیتونه بگه اون هم دخترما عست نه ا ...

بله . منم قبول دارم باید حد روابط رعایت بشه.

اما من واقعا زن داداشم رو عین خواهرم دوست دارم

من خیلیییی مادر شوهرمو دوست داشتم احترام کامل بهش میزاشتم دلم نمیومد اگه جایی میریم که بهمون خوش میگ ...

قوم شوهر با مادرشوهر و فلان فرق داره

من مادرشوهرم یه فرشته است ،یه عشق باورت نمیشه اگه بگم از خوبیاش ،۴ساله عروسشم خیلی دوستش دارم همیشه براش چیز میز میبرم اونم همینطور ولی برعکس پدرشوهرم شیطانه،خوده ابلیسه،خواهرشوهرام عفریته نگم ازشون،بخدا حیف مادرشوهرمه تو این قوم حیف شده ها حیف 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خانواده شوهر خیلی وقت هاااا مقصرررن من خودم خواهرشوهر هستم که اینو میگم باید ادم دهنشو ببنده البته بعضی عروس ها خیلی جالب نیستن اونا رو کار تدارم ولی عروس های خوب میگم مثل خودمون 

قوم شوهر با مادرشوهر و فلان فرق داره من مادرشوهرم یه فرشته است ،یه عشق باورت نمیشه اگه بگم از خوبیا ...

اگه بخاطر مادرشوهرم نبود سال به سال نمیرفتم خونشون،نشد تو این چهارسال بریم اونجا و پدرشوهرم باعث ناراحتیم نشه ولی خداروشکر شوهرم دوستم داره و نمیذاره زیاد اذیت بشم وگرنه حتما با کارای قوم شوهر(بجز مادرشوهر)دق کرده بودم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

من مادرم بهترین مادرشوهر دنیاست مادر شوهر خودمم واقعا خوبه هیچ وقت متلکی ازش ندیدم ولی نحوه گفتار فرق داره مثلا داداش من خیلی لاغره مادرم میگه عزیزم خانمت ماشالله دستپخت به این خوبی درست میکنه چرا کم میخوری دست به دهن باش مامان.ولی مادرشوهر دیگه چی میگه؟مگه غذا بهت نمیدن یا یک چی مقوی درست کن بچم بخوره همینه که کو...ن ادمو میسوزونه

بله . منم قبول دارم باید حد روابط رعایت بشه. اما من واقعا زن داداشم رو عین خواهرم دوست دارم

میدونم گلم معلومه که خانم هستی و خوبی 

منم زن داداشهام دوست دارم و ازشون دورمیشم که یع وقت ناراحتتشون نکنم با هم هم باشیم واقعا عین مهمون غریبه رفتارمیکنم