2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 55 پست
اگه بخاطر مادرشوهرم نبود سال به سال نمیرفتم خونشون،نشد تو این چهارسال بریم اونجا و پدرشوهرم باعث نار ...

خدا مادرشوهزت رو حفظ کنه ، معلومه ک خودت هم خوبی ک بینشون تمییز قائل میشی

میدونی به نظرم نشنیدن یه هنره که آدم باید یادش بگیره. شما هرچقدر کمتر ناراحت بشی اونا بیشتر اذیت میشن، پس چرا آدم آرامش خودش رو برای هیچ و پوچ از دست بده؟

من مادرم بهترین مادرشوهر دنیاست مادر شوهر خودمم واقعا خوبه هیچ وقت متلکی ازش ندیدم ولی نحوه گفتار فر ...

بعضی ها لحن گفتن بلد نیستن، حالا برعکس من دقیقا! مادرشوهرم با سیاسته و خوب حرف میزنه ولی مادرم بلد نیس چطوری بگه در حالی که واقعا منظور بدی هم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوم شوهر با مادرشوهر و فلان فرق داره من مادرشوهرم یه فرشته است ،یه عشق باورت نمیشه اگه بگم از خوبیا ...

خوشبحالتون

من پدر شوهرم خیلییی مرد خوبیه خواهر شوهرامم حد و مرز خودشون رو میدونن اما خب متاسفانه مادرشوهرم خودشو محق هر کار و رفتاری میدونه

خدا مادرشوهزت رو حفظ کنه ، معلومه ک خودت هم خوبی ک بینشون تمییز قائل میشی میدونی به نظرم نشنیدن یه ...

😂😂😂😑😑حق با تو عه ولی من یک ساله دیگه سکوت نمیکنم اگه شوهرم باشه اون حل میکنه قضیه رو و اما اگر نباشه خودم جوابشون میدم،خواهرشوهرام رو که دیگه ادم هم حساب نمیکنم چیزی بگن خوب میدونم چجوری ادبشون کنم ولی پدرشوهرم چیزی بگه با کمال احترام جوابش رو میدم البته به خنده بعدم از صحنه نیست میشم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
خوشبحالتون من پدر شوهرم خیلییی مرد خوبیه خواهر شوهرامم حد و مرز خودشون رو میدونن اما خب متاسفانه ما ...

من حاضر بودم مادرشوهر  بد باشه ولی پدرشوهرم خوب باشه

مامانم میگه اگه زن بد باشه مرد تا حدی میتونه جلوشو بگیره ولی اگه مرد بد باشه هیچ احدی نمیتونه جلوش بیاسته

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

موافقم من واقعا بی‌انصافی زیاد اینجا می‌بینم داستان‌های یک‌طرفه و بی‌منطق و خودخواهی‌ها و پیش قضاوت‌ها و منفی نگری زیاد می‌بینم و خب حرفی هم نمیزنم چون جو اینجا معمولا یه طرفه‌ست و زیاد منصفانه و منطقی نیست

من این متنو به عنوان یه عروس نوشتم نه یه مادرشوهر، بله خب هرکسی بدی کنه حتما سزای عملش رو میبینه، ام ...

میدونی فک کنم چون عروسه بده دست پیش رو گرفته خانواده شوهره فعلا  تو حالت گارد هستن فرصت حمله ندارن وگرنه یکم شل بگیره عروسه از حالت گارد میرن تو حالت تهاجمی