2777
2789
عنوان

همش میترسم اگه جواب بدم بیشتر بهم تیکه بندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 367 پست
😂😂😂دمت گرم افرین ..خوب حسابشو میرسی کاش منم اینطوری باشم 

ببین خوب واقعا حقشه . بعضیها دوست دارن حرف بشنون . همیین آدم میاد از آشپزی دخترش تعریف میکنه منم در جوابش میگم آشپزی که خیلی کار ساده ایه . بخصوص الان ک اینترنت پر دستوره اونم با جزییات کامل و فیلم هاش . مثلا همین اینستا . اگر کسی نتونه با این همه اطلاعات یه کیک ساده م درست کنه ک دیگ خیلی کند ذهنه . اونم لال میشه   

تو هم تمرین کن میتونی فقط آرامش داشته باش موقع حرف زدن

یا بخند و بگو 

ضرب المثلم  یاد بگیر وسط حرفات بنداز  با جنبه طنزش 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

غلط کردن خل نشو لطفا

با اجازه استاتر لطفا توی نظر سنجی تحقیق دانشگاهم شرکت کنید لازم دارم تعداد بره بالا ممنون

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خوب واقعا حقشه . بعضیها دوست دارن حرف بشنون . همیین آدم میاد از آشپزی دخترش تعریف میکنه منم در ...

اره مادرشوهرم این اخلاقو داره ک حرف بشنوه .بعدا از رو میره...خواهزشوهرمم ادعاش میشه ۱۶ سالشه ها ..ادعای حاضر جوابی و زبون درازی داره تو روی من ک ۲۱ سالمه وامیسه  پررو خیلی

مثلا میترسم طرف ی جوابی بده یا مسخرم کنه و بیشتر منو ضایع کنه .و اخرشم حقمو نگیرم ازش .یا میترسم کم ...

تاپیک یکی مونده به آخر منو بخون، گفتم چیکار کنی 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
اره مادرشوهرم این اخلاقو داره ک حرف بشنوه .بعدا از رو میره...خواهزشوهرمم ادعاش میشه ۱۶ سالشه ها ..اد ...

به خاطر سن کمش زیاد باهاش بحث نکن . چون نوجوون ها رفتارهاشون متعادل نیست خیلی . ولی از اول هر طور عادتشون بدی همونه .  جوابشونو گهگداری بده تا فک نکنن بی زبونی . این سیستم ایرانی هاست متاسفانه  . بعدا سوارت میشن 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
به خاطر سن کمش زیاد باهاش بحث نکن . چون نوجوون ها رفتارهاشون متعادل نیست خیلی . ولی از اول هر طور عا ...

اره شوهرمم میگه حواب بده هیچکس نمیتونه اعتراص کنه چون خودشون مقصرن

اصلا الان رفت وامدی باهاشون ندارم

خودتو راحت کردی بهتره ..مشکل شوهرتو پس ب روشون نیار ..من الان یکی از دوستان تو همین سایت گفتش اروقت از حرف کسی یا رفتارش ناراحت شدین رک و پوست کنده بهش بگید 

....مادرشوهرت جنبه اینو داره رک بهش بگی،

خودتو راحت کردی بهتره ..مشکل شوهرتو پس ب روشون نیار ..من الان یکی از دوستان تو همین سایت گفتش اروقت ...

یه بار بهش گفتم دلمو شکستین حتی داشتم گریه میکردم دعوام کرد وگفت حالا فقط دل  شما میشکنه ما انگار تاحالا دلمون نشکسته 

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
ن دیگه گریه نکنی که ...فقط حرفتو محکم بگی .

ببین یه مثال.مثلا بگم من ناراحت میشم بهم میگی اجاق کور .یا ب برادرشوهر بیخودم بگم ناراحت شدم ب خانواده ام توهین کردی یا بگم حق نداشتی ب خانواده ام توهین کنی؟ 

ببین یه مثال.مثلا بگم من ناراحت میشم بهم میگی اجاق کور .یا ب برادرشوهر بیخودم بگم ناراحت شدم ب خانوا ...

اره سعی کن ملایم بگی ن انقد تند ک عصبی بشی ..مثلا بگو خدا اگه تاحالا بچه نداده لابد حکمتی داشته خدارو چ دیدی یهو دیدی منم دامنم سبز شد و بچه دارشدیم..ی جوری بگو ک خجالت بکشه 

ببین یه مثال.مثلا بگم من ناراحت میشم بهم میگی اجاق کور .یا ب برادرشوهر بیخودم بگم ناراحت شدم ب خانوا ...

اره بگو خانواده من سرشون توکار خودشونه .خداروشکر کاری به بقیه ندارن نمیدونم شما چرا به خانوادم گیر دادی 😂باخنده بگو اینو ..

اره سعی کن ملایم بگی ن انقد تند ک عصبی بشی ..مثلا بگو خدا اگه تاحالا بچه نداده لابد حکمتی داشته خدار ...

باشه هرچند بعیده این زن از چیزی خجالت بکشه

اره بگو خانواده من سرشون توکار خودشونه .خداروشکر کاری به بقیه ندارن نمیدونم شما چرا به خانوادم گیر د ...

زور داره اون غلط زیادی بکنه الکی بمن گیر بده من بل خوشرویی زنش هرکار کنه برا اینکه پیش خانواده اش شیرینش کنه تا حالا گفته من پرش کردم چند باره اذیتم میکنه