2789
عنوان

دیجی کالا

203 بازدید | 52 پست

چجوری باید پیگیری کنم شمارشونو منطورمه....مثلا خرید کنیم بعدش ادرس بنویسیم کجا باید بریم جنسو بگیریم؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

میارن درب خونتون

با اجازه استاتر لطفا توی نظر سنجی تحقیق دانشگاهم شرکت کنید لازم دارم تعداد بره بالا ممنون

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون میارن درب منزل

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
عزیزم ادرس دقیقشو ندادم

خوب دقیق میدادی

برو ویرایش بزن

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
اخه من ادرس دقیق ندادم

ادرس دقیق ندی که اصلا کاربریت ثبت نمیشه

ادرس اشتباه دادی یعنی؟ 

برو تو صفحه کاربریت پروفایلتو ویرایش کن ادرسو دقبق بزار

ضمن اینکه مامورش قبل اومدن زنگ میزنه، اگه پیدا نکنه ازت میپرسه خودش

اول ثبت نام میکنی بعد اطلاعات کامل میدی بعد میتونی خرید کنی  می آد دم در

عزبزم همه کار کردم.ادرس خونمونو ندادم بهشون!

چیکار کنم

اس برام اومد که براتون میفرستیم و ثبت شد و تا۲۲ابان میرسه دستتون حالا کجا میفرسته؟شمارمم نوشتم اگه پیدا نکردن زنگ میزنن احتمالا درسته؟

عزیزم ادرس دقیقشو ندادم

عزیزم خودشون وقتی میارن زنگ میزنن

با اجازه اسی بچه ها بیایی اخرین تایپکم چرا کسی نیومد کمکم کنه😢

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
میارن دم خونتون ادرس و مشخصاتو تو سایت میزنی موقع خرید روز تحویل کالا رو مشخص میکنه میارن دم خونتو ...

عزیزم همه کار کردم پولو پرداخت کردم و ادرس دقیق ندادم.تا نصف دادم ینی فقط شهرمونو نوشتم ننوشتم ادرس خونمونو که.

چیکار کنم حالا شمارمم نوشتم اونجا حالا ممکنه زنگ بزنن

عزبزم همه کار کردم.ادرس خونمونو ندادم بهشون! چیکار کنم اس برام اومد که براتون میفرستیم و ثبت شد و ...

آدرس ندادی پس کجا میخواد بره

احتمالا قبل فرستادن زنگ میزنن بهت

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...