2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

70 بازدید | 8 پست

باسلام واحترام.من ۸ماهه اقدامم.من وهمسرم مشکلی نداریم.دکتر این ماه برای تخمکگذاری کلومفین ولتروزول داده وازروز۱۲پریودهم درحال مصرف دوفاستون هستم.من پریودهام منظمه.حالا یک هفته مونده تاموعود.دیروز بدون هیچ علامتی(نه شکم دردونه هیچ علائم پریودکه معمولا قبلش دارم) متوجه شدم که یک لک به اندازه بندانگشت ازمن خارج شده وتو لباس زیرم خشک شده.ینی اصلا شوکه شدم.چون هیچ علامتی نداشتم.الان همچنان اون لکه هارودارم وفقط ببخشید موقع پاک کردن متوجه میشم.ینی اون لک لانه گزینیه؟بامصرف دوفاستون امکان داره؟چیکارکنم

دیشب نزدیکی داشتم آسیبی نرسه؟

توروخدا راهنمایی کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط میتونم بگم صبرکن تا موعدت

ببین تأخیر میفتی یا نه؟

درمورد تغذیه و اینجور چیزا هم مراقب باش زرشک و زعفرون و جیگر و اینجور چیزا فعلا نخور چون ممکنه باردار باشی!

ان‌شاءالله هرچی خیره برات،همون بشه❤

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
شایدحق باشماست

فردا زنگ بزن از دکترت بپرس، ولی سعی کن استرس رو از خودت دور کنی، باور کن من با اینکه کلومفین و لتروزول و آمپول اچ سی جی و همممه رو استفاده کردم با اینحال جواب سؤالتو نمیدونم

فردا زنگ بزن از دکترت بپرس، ولی سعی کن استرس رو از خودت دور کنی، باور کن من با اینکه کلومفین و لتروز ...

ممنون عزیزم

آره باید اینکارو بکنم

ممنون ازراهماییت💚💚💚

توکل برخدا