2821
2789
عنوان

درد و دل ✨🥺

166 بازدید | 21 پست

بیاین بگیم ، حرف بزنیم درباره حرفایی که تو دلمونه 

راجب نامردی های ادمای این زمونه اما با تکست با یه جمله اما پر از حرف هایی که هیچ وقت نتونستیم به هیچ کس بگیم...

ثواب کنی کباب بشی 😕🔪

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه حرفامو تو تاپیکم زدم و الان سکوت مطلقم...

برام دعا کنین روزای سختی رو دارم میگذرونم

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

دختر تو فردا مدرسه نداری؟ 😑

چرا ولی من بعد از ظهر ها خوابم شبا بیدارم 😂😂😶

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

با یه جمله نمیتونم 

دوست دارم مهم باشم 

نه اینک گدای توجه باشم

خب همه ادما دلشون میخواد آدم حساب بشن 

هرچقدرم ک قوی باشن 

هر چقدرم بی نیاز باشن

بازم هیچ کس از اضافی بودن لذت نمیبره.

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
خسته نباشی😑😂

سلامت باشی 😂💖💖💖

2790
2823
2791
2779
2792