2777
2789
عنوان

اکیپ پاترهدا😚😎😉

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 65 پست
ایمپریوس چی بود؟شکنجه یا فرمان؟

طلسم فرمان

کروشیو طلسم شکنجه بود که جزو طلسم های نابخشودنی حساب میشن و انجام اون تا اخر عمر حبس در ازکابان هس حکمش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه با 18 سال سن عاشق هری پاتر این قدر فیلمش رو نگاه کردم دیالوگ ها رو حفظ شدم🦉🦉🦉🐍🐍🐍

من ۲۳ سالمه دارم محفل ققنوسو شاید برای بار چهلم میخونم

فقط طلاق

باورت میشه با 18 سال سن عاشق هری پاتر این قدر فیلمش رو نگاه کردم دیالوگ ها رو حفظ شدم🦉🦉🦉🐍🐍🐍

دقیقااااااا من دیالوگای کتابشم حفظم😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

شنیدم کتابش قشنگه!

بنظرتون ارزش خوندن داره؟(برای یه سخت پسند)

چون گرون بوده تاحالا نگرفتم😐

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
شنیدم کتابش قشنگه! بنظرتون ارزش خوندن داره؟(برای یه سخت پسند) چون گرون بوده تاحالا نگرفتم😐

بچگونه نیست؟🤔

فیلمش چطوره؟

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
بیبیدی بابیدی بو برای چیه؟

اولا ک اصن همچین چیزی نداریم

دوما مسخره نکنید واقعا بعضی از وردهاش واقعیه چون پخش کتاباش طی یکسال ممنوع شده بود بدلیل اینکه میگفتن خیلی از وردهارو از کتاب یه ساحره ی ماهر برداشتن

دقیقااااااا من دیالوگای کتابشم حفظم😐

یه سوال تو از اسنیپ خوشت میاد؟ نمی دونم چرا مرد ناراحت شد وقتی برای اولین بار دیدم که 9 سالم بود 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
شنیدم کتابش قشنگه! بنظرتون ارزش خوندن داره؟(برای یه سخت پسند) چون گرون بوده تاحالا نگرفتم😐

عاااالی.خیلی خیلی عالی هرچی بگم کمه

منکه با مرگ سیریوس تو کتاب پنجمش واقعا گریه کردم

داد های هری😭😭😭

یه سوال تو از اسنیپ خوشت میاد؟ نمی دونم چرا مرد ناراحت شد وقتی برای اولین بار دیدم که 9 سالم بود&nbs ...

حس خاصی بهش ندارم ولی بنظرم خیلی شجاع بود جاسوس دوطرفه شدن اونم واسه ولدمورت کار اسونی نیس ولی نقششو خیلی خوب بازی کرد پیش ولدمورت طوری که اعتماد کاملشو جلب کرد و اطلاعاتی ک ازش میگرفتو ب محفل میرسوند

حس خاصی بهش ندارم ولی بنظرم خیلی شجاع بود جاسوس دوطرفه شدن اونم واسه ولدمورت کار اسونی نیس ولی نقششو ...

اوه اسپویل شد که😑

مزه خوندنش رفت...