2777
2789

ببینم چه میکنین دیگه! 🤣

نه حالا فارغ از شوخی

از سختیها و چالشای بعد بچه دار شدن بگین بهم...

همسرم شدیدا به بچه دار شدن فکر میکنه اما من حس میکنم در خودم نمیبینم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقد دلم یه نوزاد فسقلی میخواااادشیرش بدمبعد بادگلوشو بگیرمانگشتمو توی دست کوچولوش بگیرهبرام بخنده

ای جونم

اگر متاهلی امیدوارم این حس قشنگ رو بزودی تجربه کنی 😍

بهم گفتن از 15 همین ماه شیر خشک گیر نمیاد همین فقط کافیه که قید بچه رو تو این مملکت بزنی

بقیه چالش هاش چی؟ رابطه عاطفی با همسر بعدش چه تغییری میکنه ؟

من در حدی نیستم که بقیه رو منصرف کنم ولی خودمو چرا.

امروز تو بیارتی یه خانومه نشسته بود با یه بچه کوچیک ۴ ۵ ساله.بعد کنار صندلی اون خانوم هرکی مینشست بچهه ازش خوراکی میگرفت.بقیه هم خوراکی میدادن بلند میشدن انقد که بچهه شلوغ و گستاخ بود.بعد نفری بعدی مینشست از اونم میخواست اگه نمیداد بچهه با مشت و لگد طرفو هل میداد تا خانومه پاشه.منو خواهرمم درست بغل صندلی وایساده بودم.بچه ی بیتربیت کیکو خورد شکلاتشو مالید به شلوار خواهرم.انقد رفت رو مخم بزور خودمو کنترل کردم به مامانش چیزی نگم

میدونم بستگی به تربیت بچه داره ولی هربچه ای یجاهایی میفته رو دنده لج و حرف گوش نمیده منم ادمی نیستم که حوصلم بکشه بخوام با ملایمت یچیزایی رو بفهمونم همین یه دلیل باعث میشه قید بچه دارشدنو بزنم😑

وا چرا؟شاید میخوان گرون کنن اینجور میگن

نمیدونم امروز شوهرم رفت شیر خشک بگیره دو تا میدن معمولاً

مسئولش ده تا داد گفت ببر که دیگه گیر نمیاد از 15 همین برج ذخیره دارو و شیر خشک تموم میشه

از استرس خوابم نمیاد

من از بچه بدم می اومد و پنج سال هم خودم نخواستم بیارم جلوگیری کردم الان دوتا بچه دارم. و دیگه اث ی از من نمونده. یه دختر شیک پوش بودم باشگاه میرفتم اهل مطالعه بودم و کلا هر کی با من حرف میزد همیشه میگفت سطحت خیلی بالاست. الان تبدیل به زن توپل شدم که وقتی نداره به خودش برسه اگر. هم وقت پیدا کنه از خستگی رو مبل افتاده. جسم و روح روانش خسته هست. کلا عین کولی ها شدم همین عصر یک دمپایی گذاشته بودن کنارم به یکی میگفتم در بخون به اون یکی میگفتم مادر مرده کم بدو الان طبقه پایین میاد دم درمون!!!

من در حدی نیستم که بقیه رو منصرف کنم ولی خودمو چرا.امروز تو بیارتی یه خانومه نشسته بود با یه بچه کوچ ...

چند ساله متاهلی عزیزم ؟ نظر همسرت چیه راجب بچه ؟

نمیدونم امروز شوهرم رفت شیر خشک بگیره دو تا میدن معمولاً مسئولش ده تا داد گفت ببر که دیگه گیر نمیاد ...

وا یا خدا حالا تواین گیرودار منم تصمیم گرفتم بچه دوم بیارم نمیدونم حاملم یا نه چه خاکی سرم کنم