2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 115 پست
گلی جریان کانال صیغه چیشد؟تو چیکارکردی

شیواجان فهمیدکه تلگرامش روهک کردم به خاطرهنین منم جریان این کانال روپرسیدم اونم گفت یکی ادش میکنه دیدم راست میگه وبیخیال شدم ولی دیشب داشتم گوشیش رونگاه میکردم دیدم فیلم پ و ر ن نگاه میکنه اعصابم بهم ریخت حال کسی رودارم که تویه قایق شکسته نشسته وهرسراخی رومیگیره اب نیادتوبازم یه جای دیگه ی قایق سوراخ میشه😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم تحت نظر روانشناس هستیم.گفتن افسردگی شدید دارم من و گفته باید لیست تهیه کنیم ازچیزهایی که خوشحال ...

ازته قلبم برات دعامیکنم روی آرامش وخوشبختی روببینی وحال دلت همیشه روشن وآفتابی باشه😚

اون دختره ک کلا پاک شد دیگ..خودش باباشومیشناسه بخاطرهمین هیچوقت دیگ طرف شوهر من نمیاد..اره درس میگی

شیواجان حتماحتماازپیام هاشون که توگوشی داری روی فلش یاگوشی دیگه کپی کن ویه مدت داشته باش ممکنه کسی بخواداوناروحذف کنه چون توذهن دخترداییه آشوبه ازاین به بعدبچسب به شوهرت وزندگیت حسابی محبت کن هرچندته دلت راضی نباشه جلوی جمع محبتت روبیشترنشون بده هم تصویرخوبی ازخودت توذهن بقیه میذاری هم اون دختردایی بدجنسش میفهمه عاشق شوهرتی

همه ی زن وشوهرهاتودومرحله اززندگی دچاراختلاف های شدیدی میشن یکی نامزدی واول ازدواج یکی هم یه مدت بعدبچه دارشدن کمی ازهم دورمیشن حتماتواین دوران فکرشوهرت باش که احساس نکنه بچه روبیشتردوست داری بره سمت کسای دیگه 

من شوهرم به خاطرتربیت غلط پدرومادرش به سمت اشتباه حرکت میکنه

شیواجان فهمیدکه تلگرامش روهک کردم به خاطرهنین منم جریان این کانال روپرسیدم اونم گفت یکی ادش میکنه دی ...

وای این فیلما منو دیوونه میکنه.شوهرمنم قبلا چندبار نگاه میکرد باهاش صحبت کردم گفت دیگه نگاه نمیکنم منم چیزی ندیدم دیگه.خیلی حس بدیه من کامل درکت میکنم 

گلی جان عزیزم باورکن مردا همینن الان توگوشی هرمردی نکاه کنی فیلم توش دارن..من خودمم خیلی بدم قبلا دوسه بار ازش دیدم بحثمون شد دیگ ندیدم بعدازاون ولی نمیدونم دیگ نگاه کنه یا ن