2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 115 پست
فقط همون دایی شوهرت راه نجاته من بودم به اون میگفتم دخترت داره زندگی من وداغون میکنه من بچه دارم آه ...

اره درسته این بنظرم راهکار بهتریه دختره هرچی باشه از باباش میترسه و شوهرتم دیگه روش نمیشه تو چشای دایش نگاه کنه بزار جفتشون شرمنده بشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئن باش برای ازدواج نمیخوادش چون اگه میخواست تورونمیگرفت که بعدم هنوزم خیلی دوست داره اگه نداشت ک ...

اره اینم هست تااین حد که تو چندروز طول کشید بفهمی

بعدم حتی کتک خوردی دیگه به شوهرت محل نزار چندروز بی محلی کن تو خودت باش بزار ببینه باهات چیکار کرده و جرات نکنه دوباره بره سراغ اینکارا.من هنوزم یهو میزنم زیر گریه پیش شوهرم تا عذاب وجدان داشته باشه واقعا حالم یهو درعین خوشحالی بد میشه و تنهایی رو ترجیح میدم.توام باهاش سرسنگین باش

خانما چونکه دایی شوهرم حساسه فقط وقتی دختره خودس پ بده شوهرم جواب میده اگ ازش گذشته باشه دیگ ج نمیده ...

تهمت بزنن وقتی هیچ مدرکی ندارن هیشکی قبولشون نمیکنه اما تو مدرک داری اونا باید بترسن قوی باش 

سلام خانماببخشیددیراومدم حالم خوب نبود..من دیشب باشوهرم حرف زدم گف چون میدونسم دعوا درس میکنی چیزی نگفتم..پیامارو نشونم داد گف طفل ۴ماهم تکه تکه بشه اگ من جوابشوداده باشم گف خودش همش پیام میده دوباری ک فیلم گرفتی خودت دیدی ک من فقط پاک کردم ی دونه هم جواب ندادم

بعد دیشب ب دختره پیام دادم امروز صب پیام داد ک حرف دهنتوبفهم خجالت بکش تهمت میزنی و برات متاسفم واگذارتو کردم ب خدا و از این حرفا زبونم برام دراورد..بعد ب شوهرم پیام داد ک حق نداری ب من زنگ بزنی یا پیام بدی شمارتو نبینم تموم شوهرمم گف من کی ب تو پ دادم یا زنگ زدم گورتو گم کن شیوا کل پیامایی ک دادی ب من اسکرین گرفته برداشته ب بابات نشون بده نقش بازی نکن بعد پیام داد ک حالا من چیکارکنم من ب شیوا گفتم که حرف دهنتوبفهم و از این حرفاشوهرمم گف من نمیدونم..دیگ وقتی فهمید ک من مدرک دارم از امروز تا ساعت۱۱وخورده ای همش التماس میکرد ک من اشتباه کردم غلط کردم فقط بابام نفهمه دیگ گفتم کاریت ندارم تاوقتی م یا زنگ سرگوشی شوهرم یا خودم ندی ولی همه چیزاتو نگه میدارم گفتم نمیخوامم از ای ب بعد باهام حرف بزنی حتی سلام علیکم چ خودم چ باشوهرم نداشته باشی دیگ گف هر چ بگی فقط بابام نفهمه منم گفتم باش دیگ تموم

اره اینم هست تااین حد که تو چندروز طول کشید بفهمی بعدم حتی کتک خوردی دیگه به شوهرت محل نزار چندروز ...

ای خدااااامنم حالم دقیقاهمین جوره که میگی یه زخمی توقلبمه که هیج جوره خوب نمیشه ومدام سربازمیکنه 😢😢

دخترداییش چونکه من دیشب پیام داده بودم بهش/ولی نگفتم ک مدرک دارم برداشتم/امروز صب پ داد ب شوهرم ک ی جوری اونو مقصر کنه بگه شوهرم پ میداده بهش ولی وقتی فهمید مدرک دارم دیگ مجبور شد خواهش و التماس کنه ک فقط باباش نفهمه..اگ باباش بفهمه حتی پیام داده سلام میکشتش

زی زی تو چیشدی؟روانشناس چی گفت؟شوهرت چی گفت؟

ماهم تحت نظر روانشناس هستیم.گفتن افسردگی شدید دارم من و گفته باید لیست تهیه کنیم ازچیزهایی که خوشحالمون میکنه و رابطه مون تقویت بشه.ببشترباهم وقت بگذرونیم و ی لیست دیگه از انتظارات همسرایده ال و به همدیگه نمره بدیم و نقاط ضعف و قوت همدیگرو بشناسیم.این هفته دوباره وقت مشاوره داریم که لیست هارو بهش نشون بدیم.۴۵ دقه بامن صحبت میکنه. ۴۵ دقه باهمسرم.انقدم هزینه هاش زیاده که نگو تو این ۲ هفته نزدیک ۱تومن پول مشاور دادیم فقط.بازم بااین حال بنظرم ارزشش و داره.من دوس دارم اگه مشکلی هست حلش کنیم.طلاق رو فعلا ترجیح نمیدم.شوهرم میگه بسه نریم ولی حال منو میبینه میگه نه بریم.برامون دعا کنید 

به هرحال همسرت باید بهت میگفت نه اینکه رمزشو مخفی کنه ازت.کسیکه چیزی تو گوشیش برای قایم کردن داره رمز میده و رمزشم به کسی حتی همسرش نمیگه.ساده ازش نگذر.منم به همسرم همینو گفتم اگه مزاحم بوده منکه شریک زندگیتم باید بهم میگفتی نه اینکه قایم کنی ازم.اون دختردایشو کلا حذف کن از زندگیتون.و اینکه من نمیتونم نظر تخصصی در مورد زندگیت بدم فقط در این حد میدونم که ساده رو نشو حالا که جریانو فهمیدی به همسرت بگو حالت بده و نیاز به روانشناس داری و اینجوری اصولی برو جلو بنظرم تا بعدا از کار و رفتاری که داشتی پشیمون نشی