2777
2789
عنوان

چیکار کنم

159 بازدید | 16 پست

نمیتونم از عشقم دست بکشم 

اونم ن ک نخواد اما نمیتونه بیاد جلو 

مامانش نمیزاره با مطلقه ازدواج کنه 

یا باید باهاش تموم کنم ک واقعا نمیتونم

یا هم باید تا اخر عمر همین رابطه پنهانی رو ادامه بدم

نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی درد دل منوگفتی

منم مطلقه بودم قبلا

پسرخالم عاشقم شد

منم عاشق و دلبستش شدم

گفتم اگ خانوادت قبول نکنن.چ میکن

گفت من.کاری ب اوناندارم.وزنی بهتر از تو گیرم نمیاد

وقتی خانوادش فهمیدن منومیخواد هرکاری کردن ک ماروازهم دور.کردن....ازم سردش کردن...

چندین سال گذشت ومن دیگ ندارمش

نمیدونم تقدیرم بود یاتقصیرم ک دلم براش تنگه هنوز خیلی وقته خبرش ندارم..ولی من هیچوقت خانوادش رو.مقصر ندونستم چون اگ واقعا عاشقم بود   به.حرف خانوادش گوش نمیداد...الان اینارو دارم باگریه مینویسم...زندگی برام بی معنی شده...من غرورم قلبم شکست تنهاجرمم مطلقه بودمم بود همییییییین💔💔💔💔💔

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
اسی درد دل منوگفتی منم مطلقه بودم قبلا پسرخالم عاشقم شد منم عاشق و دلبستش شدم  گفتم اگ خانو ...

ما سه ساله باهمیم همه جوره قبولش دارم. خیلی دوسم داره مامانشم تا نمیدونس مطلقه م خیلی اوکی بود تا این ک فهمید فک میکنه من پسرشو از راه بدر کردم براش دام پهن کردم در صورتی ک من اصلا قبولش نمیکردم خودش ی سال تمام دوندگی کرد تا بلاخره جوابشو دادم. حالا ک دل خودم گیر افتاده هیچی سرجای خودش نیست فقط عشقم میگه ازدواجم نکنیم من کس دیگه رو نمیخوام یا تو یا هیچکس ب مامانشم گفته 

ما سه ساله باهمیم همه جوره قبولش دارم. خیلی دوسم داره مامانشم تا نمیدونس مطلقه م خیلی اوکی بود تا ای ...

عشق منم میگفت یاتو.یاهیچکس.ولی نامزد کرد

.....اسی ی مدت ازش دورشو اگ بخوادت خانوادشو راضی میکنه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
عشق منم میگفت یاتو.یاهیچکس.ولی نامزد کرد .....اسی ی مدت ازش دورشو اگ بخوادت خانوادشو راضی میکنه

جدیدا خیلی دارم ازش فاصله میگیرم زیاد بهش زنگ نمیزنم انگار متوجه شده ک دارم ازش دوری میکنم همش جلز ولز میکنه ک من بهت نیاز دارم ن ک ی وقت خسته بشی ازم از ی طرفم مامانش جونشه نمیتونه دلشو بشکنه 

جدیدا خیلی دارم ازش فاصله میگیرم زیاد بهش زنگ نمیزنم انگار متوجه شده ک دارم ازش دوری میکنم همش جلز و ...

اگر مادرش راضی نیس وخودشم هیج تلاشی.نمیکنه.....کات کن..سخته ولی میگذره

اگر مادرش راضی نیس وخودشم هیج تلاشی.نمیکنه.....کات کن..سخته ولی میگذره

خودش فقط هی هر روز با مامانش صحبت میکنه دیگه کاری از دستش برنمیاد بدون خانواده هم بیاد خانواده من قبول نمیکننش سنشم کم نیست ک وایسه دعوا کنه و داد و بیداد کنه منم اینو ازش نمیخوام اصلا 

خودش فقط هی هر روز با مامانش صحبت میکنه دیگه کاری از دستش برنمیاد بدون خانواده هم بیاد خانواده من قب ...

بچه نداری

ن ندارم 

هر قسمت باش همون میش ولی اسی دیگ ی مدت رفتارتو سردکن باهاش....چیز زوری هم ارزش نداره....عشق منم ب حرف خانوادش گوش دادورفت

هر قسمت باش همون میش ولی اسی دیگ ی مدت رفتارتو سردکن باهاش....چیز زوری هم ارزش نداره....عشق منم ب حر ...

دو سه ماه پیش هر روز همو میدیدم الان اینقد کمش کردم شده هفته ای ی بار الانم بخاطراین ک کرونا گرفتم 3هفته س ندیدمش از نزدیک همش بیتابی میکنه اروم و قرار نداره عذاب وجدان میگیرم حالشو میبینم