از طرف یه مرد میگم،اگ یه مرد بخواد هرکاری میکنه، من دوستم زنش رو از قشر خیلی پایینتر از خودش انتخاب کرد مادرش کاملا مخالف بود و همه کار کرد که ازدواج نکنن، ولی دوستم کار خودشو کرد و گرفت طرفو، پس دوست پسرتون از وضع الان راضیه، چون داره از شما همون چیزایی رو میگیره ک بعد ازدواجم همینارو میگیره،پس چرا ازدواج بکنه اصن
از طرف یه مرد میگم،اگ یه مرد بخواد هرکاری میکنه، من دوستم زنش رو از قشر خیلی پایینتر از خودش انتخاب ...
اقای عزیز شما از شرایط من چ میدونین؟من خودم گفتم باید مادرش با رضایت کامل با جون و دل قبولم کنه من جنجال نمیخوام درست کنم من ن قشر پایین ترم ن اونچه ی مرد میخواد از زنش درختیار اون اقاس. بعدم من اصلا نگفتم یا رفتاری نشون ندادم ک اقا فک کنه باید با من ازدواج کنه خودش خواسته خودشم داره تلاششو میکنه یه مرد32ساله باید بره سر مادرش داد بزنه؟ بهش بی احترامی کنه؟ کتکش بزنه؟ یا از خونه قهر کنه بره؟ همچین ادمی اصلا مناسب زندگی هست؟ من نمیخوام ب هر قیمتی زن این اقا بشم هم ایشون هم من شخصیت داریم بعدا من نمیخوام با این خانواده رو برو بشم؟ نمیخوام سر ی سفره بشینم؟ چرا باید بی حرمتی بشه ایشونم داره تلاششو میکنه دیگه هر چی خدا بخواد همون میشه