سلام..شوهرم همیشه یه گوشی ساده داشت ک رمزنداشت بعدم که رمز گذاشت رمزشو من میدونستم ولی ی مدت رفت تو اژانس کارکنه بعد از حدود ی ماه اینا گوشی لمسی گرفت دستش قبلشم تو همون گوشی ساده ی پیام دیدم ک شوهرم ارسال کرده بود کی زنگ میزنی دلم برا صدات تنگ شده ولش شوهرم گف برا دوستم فرستاده بودم..بعدا دیگ رمز گذاشت رو این لمسیه همیشه رو این موضوع بحث داشتیم ولی رمز بهم نمیداد تو بارداریم یه بار گف با دوستم میرم بیرون الان میام ولی من بهش شک کرده بودم بعد از ۱۰دیقع رفتم تو حیاط دیدم ماشینش تو پارکینگه یهو ماشین تکون خورد درارو قفل کرده بود توماشین بودمن زدم زیرگریه اومدم داخل ولی بعد از چن دیقه اومد باهاش حرف نزدم تاچن روز بعد چن ردز گف دوستم بهم گف با فلانی حرف بزن/دوستش چن ساله عاشق ی نفره/توماشین بااون حرف میزدم ولی من باورنکردم
با حرف زدن دلیل برخیانت نمیشه ...شاید طرف مرد باشه اون موقع چی .ثابت کردنش سخته ولی اگه به شوهرت اعتماد دارید شکاک نباش و بچسب به زندگیت ..بازهم خود دانی
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
بعدم من لاغرم قبل بارداری۴۶کیلوبودم توبارداری تپل شدم ولی بعدزایمان بدتر از قبلم شدم هم لاغر هم سینه هام افتاده و شل و لکه رو شکمم و سینم ب ا س ن م لکه شوهرمم این رفتارای مشکوک ازش میبینم بدتر غصه میخورم همشم میگ چقد سینت فلان ب ا س ن ت فلان شده اعتماد ب نفسم صفر شده
بعدم من لاغرم قبل بارداری۴۶کیلوبودم توبارداری تپل شدم ولی بعدزایمان بدتر از قبلم شدم هم لاغر هم سینه هام افتاده و شل و لکه رو شکمم و سینم ب ا س ن م لکه شوهرمم این رفتارای مشکوک ازش میبینم بدتر غصه میخورم همشم میگ چقد سینت فلان ب ا س ن ت فلان شده اعتماد ب نفسم صفر شده
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.