2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 23 پست
من نمیدونم چرا مردا تا زناشون باردار میشن شروع میکنن به خیانت کردن...کاش مردا باردار میشدن😐

متاسفانه به اين دليل كه توى باردارى نميتونن رابطه داشته باشن خيانت توى دوران باردارى بالاس

✨ Fear the one who does not fear God✨

با حرف زدن دلیل برخیانت نمیشه ...شاید طرف مرد باشه اون موقع چی .ثابت کردنش سخته ولی اگه به شوهرت اعتماد دارید شکاک نباش و بچسب به زندگیت ..بازهم خود دانی

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شیشه های ماشینش دودیه..ن دختر توماشین نبود دیگ نمیتونه ک دختر بیاره تو پارکینگ خونمون..من سعی میکنم خوب باشم فک کنین از بارداریم تاالان ک پسرم ۴ماهشه همینجوریه حتی ازقبل بارداری اما رفتارای مشکوکش کاراش رفتاراش باعث میشه دلچرکین بشم نتونم خوب رفتارکنم

بعدم من لاغرم قبل بارداری۴۶کیلوبودم توبارداری تپل شدم ولی بعدزایمان بدتر از قبلم شدم هم لاغر هم سینه هام افتاده و شل و لکه رو شکمم و سینم ب ا س ن م لکه شوهرمم این رفتارای مشکوک ازش میبینم‌ بدتر غصه میخورم همشم میگ چقد سینت فلان ب ا س ن ت  فلان شده اعتماد ب نفسم صفر شده

بعدم من لاغرم قبل بارداری۴۶کیلوبودم توبارداری تپل شدم ولی بعدزایمان بدتر از قبلم شدم هم لاغر هم سینه هام افتاده و شل و لکه رو شکمم و سینم ب ا س ن م لکه شوهرمم این رفتارای مشکوک ازش میبینم‌ بدتر غصه میخورم همشم میگ چقد سینت فلان ب ا س ن ت  فلان شده اعتماد ب نفسم صفر شده

😔

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.