2777
2789
کوکو سبزی کوکو سیب زمینی عدسی دال عدس خوراک لوبیا کشک بادمجان میرزا قاسمی عدس پلو ماش پلو و پلو شوشت ...

ممنون دوست مهربون فقط پلو شوشتری موادش چی هست نشنیدم

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فتوچینی رو بی زحمت تهیه ش رو میزارید

من با این روش درست میکنم چون بدون مرغه 

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. سپس فتوچینی‌ها را در آب ریخته و اجازه دهید تا نرم شوند. مدت زمان نرم شدن فتوچینی دو برابر ماکارونی‌های رشته‌ای است.

2. بنابر این برای بیرون آوردن آنها از آب عجله نکنید و اجازه دهید حداقل ۱۵دقیقه بجوشند. برای این که رشته‌ها به هم نچسبند، در آب نمک و روغن بریزید.

3. بعد از آن که فتوچینی‌ها نرم شدند، آنها را آبکش کرده و روی آن کمی روغن بریزید تا در زمان سرد شدن در آبکش بهم نچسبند. حالا پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید. در فاصله‌ای که سیر و پیاز سبک می‌شوند، ژامبون‌ها را به صورت رشته‌ای ببرید و در ظرف دیگری با کره سرخ کنید. گوجه فرنگی‌ها را که بهتر است گوجه گیلاسی باشند، خرد کرده و با نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید ترکیب گوجه و پیاز و سیر کمی از داغی بیفتد.

4. سپس سس مایونز، خامه و ژامبون ورقه‌ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید. پودر آویشن را هم اضافه کنید و ریحان را درشت خرد کنید و روی آن بریزید.

5. حالا فتوچینی‌ها را در تابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن کمی تفت دهید و وقتی گرم شد، آن را در ظرف ریخته، سس را روی آن بریزید. در صورت تمایل می‌توانید کمی پنیر گودا روی پاستا رنده کنید.

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜

راستی ماکارونی هم میتونی درست کنی بدون گوشت با سبزیجاتی مثل قارچ هویج سیب زمینی فلفل دلمه همه نگینی خورد شده همراه پیاز تفت بده رب و ادویه بزن و با ماکارونی دم بذار بهتر سیب زمینی نگینی  اول از قبل تفت بدی جدا از بقیه

ممنون دوست مهربون فقط پلو شوشتری موادش چی هست نشنیدم

تواهش میکنم عزیزم

لوبیا چشم بلبلی چند قاشق شوید خشک برنج و سیب زمینی نگینی 

لوبیا میذاری بپزه سیب زمینی سرخ میکنی برنج که میذاری بپزه همراهش شوید هم بریز بعد آبکش و و لوبیا و سیب زمینی قاطیش کن و دم کن