فرامید مدیر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 206 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 17 پست سلام خانوماکسی جدیدا بیمارستان صدوقی زایمان طبیعی کرده؟امکانات ورسیدگیشون چجوره؟دکترمن خانم خوشه مهر هست 1399/08/19 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال۷۲ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5949 منم همینطورم دکترم گفت حتی اگه جراح عمومی بنویسه هموروئید داری بازم دلیل نمیشه سزارین کنی گفت بدتره ... عه پس اگه جراح نامه هم بده فایده نداره😤خب فشار میاد بعد از زایمان طبیعی که باید یه نوبت عمل پیش جراح بگیرم این چکاریه 😑
مارال۷۲ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5949 من تو زایمان دومم انقدر ک ب دکترم التماس کردم بازم خوب ندوخت.. بااینکه دخترعموی دوستم بود .. نمیدونم ... من بیشتر بفکر پشتم هستم که فشار میاد موقع طبیعیاگه بیشتر بیرون بزنه که دیگه باید عمل مقعد کنم
باغ_انگور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 5097 عه پس اگه جراح نامه هم بده فایده نداره😤 خب فشار میاد بعد از زایمان طبیعی که باید یه نوبت عمل پیش ج ... اره دکترم خودش گفت ،گفت حتی نامه جراح عمومی دلیل برسزارین نمیشه حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.