2777
2789

بچه ها من ۴ سال نلباروری داشتم

کلی دوا و دکتر و درمان

که بی فایده بود

تو نی نی سایت خانمی گفته بود ۴۰ روز صبح ناشتا

۱ لیوان اب میخورد و قبلش حضرت هاجر رو قسم میداد به حق دردانه اش حضرت اسماعیل.بسم اله میگفتو آب رو میخورد

منم ۴۰ روز این کارو کردم

و در عین ناباوری

بعد ۴۰ روز دیدم باردارم

و حالا میخام ختمی رو هدیه بدم به حضرت هاجر و دردانه اش

و برای منم دعا کنید همه چیز خوب پیش بره

و این ۹ ماه رو به خوبی سپری کنم و فرزندی صخیحو صالح بیاد بغلم

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که حاجت روا شدین الهی خداوند به تمام منتظرها فرزند صالح و سلامت بده 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

مبارکه ان شالله فرزند سالم و صالح برای تمام منتظرا

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
مبارکه عزیزم من شوهرم مشکل داره من اینکارو کنم تاثیر داره؟

والا منکه معجزه دیدم

هر روز صبح اول میرفتم اب میریختم لیوان و حضرت هاجر رو قسم میدادم و بعد گفتن بسم الله ابو میخوردم

و الان اصلن باورم نمیشه حامله ام

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

چ جالب نشنیده بودم من ک کلی ختم برداشتم و ب همه اماما متوسل شدم . هرکی هرچی گفت انجام دادم . همزمان درمان هم انجام میدادم . حتما  انقدر بدم ک خدا و اماماش رغبت نمیکنن نیم نگاهی بهم  بندازن 😔

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘