2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسمو کم کرده

67 بازدید | 10 پست

بچه ها من خیلی مسواک میزنم حتی مسواکام رو همش عوض میکنم قرقره و دهان شویه و اب نمکو هرچی بگید استفاده کردم اما دهانم بعد ۱۰ دقیقه بو میگیره

مشکل از دندونام نیست و از ته حلقم میاد یا از معده نمیدونم.. حتی دکتر حلق و بینی رفتم گفت مشکلی نداری میخوام بدونم چه قرصی پیشنهاد میکنید که عوارض نداشته باشه و جواب بده تروخدا بگید🙏🏻🙏🏻

سرکه هرشب یک بار قرقره کن یه قاشقم هر شب گلاب بخور

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل معده داری. 

هر روز صبح یه قاشق عسل مزه مزه کن و بخور. با بزاق مخلوط بشه بعد قورتش بده. دهانه معده ضعیفه، برای همینه که بو میاد بالا و دهان بوی بد میده. 

خوردن روزانه یک عدد سیب هم خیلی عالیه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
مشکل معده داری.  هر روز صبح یه قاشق عسل مزه مزه کن و بخور. با بزاق مخلوط بشه بعد قورتش بده. ده ...

مرسی عزیزممم

من نفسم بو میده مشکل از جاهای دیگه نیسسس😭ازمایش اینا نداره که بفهمم ؟ یا قرصی چیزی قبلا شنیده بودم اسمشو یادم نیست

مرسی عزیزممم من نفسم بو میده مشکل از جاهای دیگه نیسسس😭ازمایش اینا نداره که بفهمم ؟ یا قرصی چیزی قب ...

عزیزم اغلب ماها مشکل معده رو داریم، علائمش هم در هر کسی با دیگری متفاوته. ببین، معده یه سرش به مری و دهان میرسه، یه سرش هم روده! وقتی دهانه معده ضعیف باشه، بوی متعفنی که در روده‌ها هست، از طریق دهانه‌ی بالایی معده به دهان میرسه و نفس رو بدبو میکنه. 

خوردن عسل به اون ترتیبی که گفتم باعث تقویت معده میشه. نگرانی به خودت راه نده. 

همیشه سعی کن قبل و بعد از غذا یه کوچولو نمک بخوری، در حدی که شوریش حس بشه کافیه. غذا رو هم کامل بجو و بعد قورت بده، اینطوری غذا با بزاق ترکیب میشه و به هضم بهتر غذا توسط معده کمک میکنی. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب