2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔

96 بازدید | 12 پست

من کلا ادم ساکت و ارومی هستم از اول همین بودم. بماند که مادرشوهرم چقد سر همین موضوع بهم تیکه مینداخت وقتی عقد بودیم . الان فهمیدم چن سال پیش که مامانم اینا و مادرشوهرم اینا رفتن مشهد اونجاهم بخاطر همین موضوع با مامانم حرف نمیزده . ازش بدم اومد. چون اون عروساش سه متر زبون دارن میخواد منم مثل اونا باشم . وقتی نمیتونم وقتی کلا همینم چیکار کنم .تازه مادرشوهرم خالم هم میشه و اینقد دلمو شکسته

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیونتم نباشه

یکم عقل داشته باشه مگه اون ادما انقد ارزش دارن که بخاطر همچین ادمایی ناراحتی اینطور ادما حتی لیاقت خطور از ذهن ادمم ندارن

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید

عزیزم منم کلا ادم کم حرفیم مخصوصا تو خانواده شوهرم,  پدر شوهرم همش گیر میداد که تو کم حرفی اما بازم خیلی چزوندنم... به نظرم کار خوبی کردم که کم حرف بودم چون خانواده همسرم دنبال اینن یه سوتی, بدی تا ابد مسخره ات کنن حتی پسر عموهای شوهرم مادرشونم مسخره میکنن چه برسه به غریبه.... به نظرم راه خودتو برو هر چیم گفتن جواب نده تا بیشتر بسوزن... زندگی خودتو بکن کم کم اونام کوتاه میان برا من که کوتاه امدن😀

کیونتم نباشه یکم عقل داشته باشه مگه اون ادما انقد ارزش دارن که بخاطر همچین ادمایی ناراحتی اینطور اد ...

اره بیخیال شده بودم ولی الان که فهمیدم باز خیلی ناراحت شدم . خودم که نخواستم اینجوری باشم 😔

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
عزیزم منم کلا ادم کم حرفیم مخصوصا تو خانواده شوهرم,  پدر شوهرم همش گیر میداد که تو کم حرفی اما ...

اره الان هفت سال میگذره . دیگه چیزی نمیگن. حالا بچمم چون زیاد اونارو نمیبینه تو جمعشون زیاد حرف نمیزنه میگم حالا باز به بچم گیر ندن

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩