2777
2789

میشه دکترشو معرفی کنه من دربه در دنبال دکترم ولی پیدا نمیکنم همش تبیلغ تبلیغ تبلیغ

لطفا اگه کسی عمل کرده و راضی بوده لطفا بگه

درضمن میخوام عمل کنم بخاطر عفونتای مکرر نه سر اعتماد بنفس

چندتا دکتر تو سرچای نت دیدم ولی میترسم لطفا اگه کسی عمل کرده و جواب گرفته دکترش و معرفی کنه...

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

مگه بخاطر عفونتم این کار مبکنن😶

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

شهرتم میگفتی بتونن بهتر کمکت کنن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بخاطر عفونتم این کار مبکنن😶

بله انجام میدن

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
کدوم شهرین؟ من چرا فکر میکردم لابیا پلاستی همون عمل زیبایی ظاهریه و اونی که بخاطر عفونت انجام میدن ...

عزیزم‌ بخاطر ظاهرشم هست ولی اگه لابیاها خیلی بزرگ باشن ادم عفونت میگیره

بخاطرزایمانه طبیعی اینطوری شدید؟؟؟

نه تغیرات‌ هورمونی

کدوم شهرین؟ من چرا فکر میکردم لابیا پلاستی همون عمل زیبایی ظاهریه و اونی که بخاطر عفونت انجام میدن ...

سمت ما کسی نیس یه نفر هست که اونم هیچ کس راضی نیست میخوام‌اگه بشه تهران بیام

عزیزم عفونت یکی از عوارض شایع لابیا و واژینوپلاستیه .. همچین چیزی نیست که اثر درمانی داشته باشه.. اتفاقا احتمالش رو بالا میبره

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
ربط عفونت به لابیا چیه ؟؟

بچه ها بخدا ربط داره یه سرچ تو نت بزنید 

عزیزم عفونت یکی از عوارض شایع لابیا و واژینوپلاستیه .. همچین چیزی نیست که اثر درمانی داشته باشه.. ات ...

خداروشکر بلاخره یه نفر پیدا شد متوجه شه

شما دکتر خوب سراغ دارید واسه عمل...؟