2777
2789
عنوان

می می ناز ۲

1464 بازدید | 41 پست

سلام 

مرسی که اومدین 

لطفا هرکی اومد تو این تاپیک یه صلوات واسه می می ناز بفرسته❤

زندگیتون سرشار از آرامش

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمت کنه

جمیع رفتگان رو انشالله..

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤
دلم گرفت 😔

عزیزم..

می می ناز رو من نمیشناسم فقط تاپیکاشو دیدم ولی همیشه تو ذهنمه براهمین تصمیم گرفتم بااین کاربری بین بقیه باشه:)

البته که مطمئنم هیچکی می می ناز واقعی نمیشه..