2777
2789
عنوان

می می ناز ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 41 پست
ما ب ی جا میگیم می می 

عزیزم می می ناز اسم یه کاربره. که چند سال پیش مرحوم شده و هنوزم دوستاش تو سایت به یادشن و براش فاتحه و صلوات میزارن....لطفا همه چیو به مسخره نگیریم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
دخترشی شما؟

نه عزیزم 

اسم دخترش هستیِ 

کاربری هم داره 

من نه دوستشونم نه فامیلشون 

دوسشون دارم 

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمیع رفتگان رو انشالله..

به نظرم تو غیر از شهرت هیچ چیز دیگه ای نمیخوای وگرنه زدن اسم و عکسش و گردش تو سایت خیلی بی معنیه هویت خودتو بساز و براش دعا کن 

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
شما چکارشی گلم؟ 

عزیزم کاره ای نیستم 

بعد از چندسال اومدم نی نی سایت 

ازطریق تاپیک هاشون باهاشون اشنا شدم ولی خب دیر بود..

همیشه به فکرشونم برای همین دوسداشتم یادشون بیشتر از اون چیزی ک هست؛زنده باشه

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤
به نظرم تو غیر از شهرت هیچ چیز دیگه ای نمیخوای وگرنه زدن اسم و عکسش و گردش تو سایت خیلی بی معنیه هوی ...

من خودم کاربری دارم🙂

این کاربری دوممه!

اینجا اتفاقا ناشناسم و بااون کاربریم بیشتر از ۲۰ تا دوسته نی نی سایتی دارم..

قضاوت نکمید لطفا!

عزیزم کاره ای نیستم  بعد از چندسال اومدم نی نی سایت  ازطریق تاپیک هاشون باهاشون اشنا شدم ...

خداخیرت بده اره گلم خب اینجوری شاید دخترش ناراحتشه البته شاید چون همه اون تاپیک رو دنبال م🙂

من خودم کاربری دارم🙂 این کاربری دوممه! اینجا اتفاقا ناشناسم و بااون کاربریم بیشتر از ۲۰ تا دوسته ...

اصلا حرکتت قشنگ نیست 

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
خداخیرت بده اره گلم خب اینجوری شاید دخترش ناراحتشه البته شاید چون همه اون تاپیک رو دنبال م🙂

ناراحت چرا..؟

اخه ببینید؛اصلا بلفرض من از اون اسم و پروفایل خوشم اومده..اومدم گذاشتم واسه خودم 

ناراحتی نداره اخه 

بااینکه بازم میگم من کاربری با اسم دلخواه و پروفایل دلخواه خودم دارم 

بخدا اینجا ناشناسم بااون کاربریم خیلی رفیق نی نی ستیتی دارم اینجا با ی نفر هم دوست نیستم 

اصلا حرکتت قشنگ نیست 

نظرتون محترمه.