2777
2789

من همیشه فکر میکنم پدر و مادرم باهم نمیتونن رتبطه عاشقانه داشته باشن.

باهم خوبن ولی فکر میکنم اگه من ازدواج کنم مثله اونا نیستم و اونا نمیدونن عشق چیه و عاشق نشدن 

من ک فکر میکنم بابام مامانم خیلی عاشق هم بودن اما ب سبک خودشون. بابام با پشت مامانم بودن، مامانم با ساختن با همسرش در هر شرایطی و.... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنیم درست ولی وقتی تو زندگی بیفتی این خبرا نیست میبینی تو میخوای عاشقانه زندگی کنی ولی طرفت نمیفهمه و کم کم سرد میشی

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

چون پدرومادرن اینجوری فکرمیکنی. ولی اونام روابط خودشونو دارن فقط اونا بخاطر تربیتشون بروز نمیدن توجمع

من تازه فهمیدم بابامامانم تو نامزدی مچشونو گرفتن😅عمه مامانم.بعد گزارش دادن ب پدربزرگم!دیگه منع شدن از ملاقات هم

یا وقتی بحث ازدواجشون پیش میادبین خانواده ها بابام میرفته نزدیکای خونه مامانم اینا اهنگای محلی خودمونو میخونده ک خودی نشون بده😆

دردم از یار است و درمان نیز هم
 اینا دیگه ایول داشتن خخخخخ

😁😁اره مچ منو شوهرمو اینجوری نگرفتن ک بابامامانمو گرفتن

ولی ببینیشون اصلامتوجه نمیشی اینام روابط عاشقانه دارن.تازه کلی هم روزانه باهم بحث دارن ولی درکل خوبن باهم.چون تربیتشون اینه بروز نمیدن.ولی مامان باباها اب زیرکاهن گول معصومیتشونو نخوریا😍 از ما جوونا بدترن😅 مامانم مثلا ناز میکرده بابام اومده نزدیکش اینم یه چیز داغ گذاشته رودستش ک یعنی پرو نشو😐

دردم از یار است و درمان نیز هم

مامان و بابای منم دوست بودن فک کن مثلا دهه ۵۰ 😂😂مامانم ۱۷ سالش بوده عقد کرده از سن کم دوست شده😂😂ولی تو زندگی کلی هم باهم بحث داشتن هیچ وقت فکر نمیکردم عاشق هم باشن مادرم که فوت شد وفاداری و عشق بابام بیشتر ثابت شد

خدایا شکرت