2821
2789
عنوان

صبح پریود شدم 😭😭😭

739 بازدید | 40 پست

خیلی مسخرس 😥😥 چرا نمیشه !! دیشب یک لک دیدم فک کردم لانه گزینیه اما صبح پری شدم کامل ، تنبلی ندارم ولی سه ماهه یک روز دو روز جلو میندازم ،  چیکار کنم خدایا !!! 😢 خسته شدم

خدایا شکرت💜

😢😢😢

منم چندروز دیگه موعدمه همش فکرم درگیره

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید یه سوال؟؟ لانه گزینی تو روز پریودی اتفاق میفته؟؟

منم دیشب دو روز مونده به پریودم لکه بینی قهوه ای رنگ دیدم و تا الان دیگه لکه نداشتم..

یعنی پریود میشم یا اینکه باردارم؟؟ 

صبح بیبیچک زدم منفی بود

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊

چندهفتگی سقط کردی؟ دلیلش چیبود؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
ببخشید یه سوال؟؟ لانه گزینی تو روز پریودی اتفاق میفته؟؟ منم دیشب دو روز مونده به پریودم لکه بینی قه ...

نمیدونم عزیزم ، من بارداری قبلیم اصلا لک ندیدم هیچی ، این سری هم ک توهم بود و پری شدم ، فک کنم لانه گزینی چندین روز قبلتر از موعد دیده میشه ، بازم صب کن بعدا بیبی چک بزن

خدایا شکرت💜
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز