2777
2789
عنوان

صبح پریود شدم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 40 پست
عزیزم حالت را درک میکنم.من خودم بعد از ۷ سال باردار شدم.اما صبور باش گلم

میدونم عزیزم ، خودمم اصلا عین خیالم نبود ، اما دیشب که لک دیدم خیلییی امیدوار شدم اخرش خورد تو ذوقم ، واسم دعا کن ، فک کنم دعات در حقم بگیره

خدایا شکرت💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم عزیزم ، خودمم اصلا عین خیالم نبود ، اما دیشب که لک دیدم خیلییی امیدوار شدم اخرش خورد تو ذوقم ...

ان شاءالله که ماه دیگه فرزندی سالم و صالح میاد تو دلت و به سلامتی و دل خوش میاد تو بغلت. اما به طور کل اصلا دلت را به لک دیدن و مثلا درد گرفتن سینه و اینا خوش نکن. تا تستت مثبت نشده فرض را بر حامله نشدن بگیر که تو ذوقت نخوره. من خیلی سختی کشیدم تو این موضوع.توی تاپیک هام خاطره ۷ سال انتظارم هست.دوست داشتی بخون گلم

ان شاءالله که ماه دیگه فرزندی سالم و صالح میاد تو دلت و به سلامتی و دل خوش میاد تو بغلت. اما به طور ...

باشه عزیزم ، ممنون بابت دعای قشنگت 🙏🙏🙏 میدونم چی میگی ولی خدا بهم صبر بده واقعا ،،امیدوارم همیشه دلت شاد و نی نیت سالم و سلامت باشه 😘

خدایا شکرت💜
من بعد از دوازده روز تاخیر پریود شدم درست زمانی که کاملا مطمئن بودم حامله ام.... ضایع شدم😂

خب مگه بیبی چک نزدی ؟؟ من مطمئن نبودم ک باردارم چون هنوز ب موعدم مونده بود اما لکی ک دیدم الکی امیدوارم کرد، چندماهه اقدامی؟؟

خدایا شکرت💜
خب مگه بیبی چک نزدی ؟؟ من مطمئن نبودم ک باردارم چون هنوز ب موعدم مونده بود اما لکی ک دیدم الکی امیدو ...

ی دونه بی بی چک روز پنجم تاخیر زدم منفی بود گفتم شاید زوده بعدش دیگه نزدم روز دوازدهم میخواستم برم آز پریود شدم.... دکترم گفت از استرس زیاده.... ماه اول اقدام بود 

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
الهی عزیزم چرا سقط شدن؟با مشورت دکتر اقدام کردی؟

اره ،ازمایش دادم ، پرکاری تیروئید خیلی خفیف دارم ک متخصص غدد گف نیاز ب دارو نداری الان ، فقط هرموقع باردار شدی ازمایش بده تا ببینم نیاز ب دارو هس یا نه!

میگم امکانش هس منی ک بار اول اقدام دوقلو باردار شدم بدونه دارو تنبلی تخمدان داشته باشم ؟؟

خدایا شکرت💜