خیلی مسخرس 😥😥 چرا نمیشه !! دیشب یک لک دیدم فک کردم لانه گزینیه اما صبح پری شدم کامل ، تنبلی ندارم ولی سه ماهه یک روز دو روز جلو میندازم ، چیکار کنم خدایا !!! 😢 خسته شدم
میدونم عزیزم ، خودمم اصلا عین خیالم نبود ، اما دیشب که لک دیدم خیلییی امیدوار شدم اخرش خورد تو ذوقم ...
ان شاءالله که ماه دیگه فرزندی سالم و صالح میاد تو دلت و به سلامتی و دل خوش میاد تو بغلت. اما به طور کل اصلا دلت را به لک دیدن و مثلا درد گرفتن سینه و اینا خوش نکن. تا تستت مثبت نشده فرض را بر حامله نشدن بگیر که تو ذوقت نخوره. من خیلی سختی کشیدم تو این موضوع.توی تاپیک هام خاطره ۷ سال انتظارم هست.دوست داشتی بخون گلم
نمیدونم هرماه دوره ام چند روز جلو تر میشم اون ماه ۲۶ روزه بود دوره ام یعنی دیروز باید میشدم هنوز نشدم یه بچه کوچیک دارم اصلا شرایط بچه ندارم اون ماه ۲۳ ام شدم
خب مگه بیبی چک نزدی ؟؟ من مطمئن نبودم ک باردارم چون هنوز ب موعدم مونده بود اما لکی ک دیدم الکی امیدو ...
ی دونه بی بی چک روز پنجم تاخیر زدم منفی بود گفتم شاید زوده بعدش دیگه نزدم روز دوازدهم میخواستم برم آز پریود شدم.... دکترم گفت از استرس زیاده.... ماه اول اقدام بود
من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
اره ،ازمایش دادم ، پرکاری تیروئید خیلی خفیف دارم ک متخصص غدد گف نیاز ب دارو نداری الان ، فقط هرموقع باردار شدی ازمایش بده تا ببینم نیاز ب دارو هس یا نه!
میگم امکانش هس منی ک بار اول اقدام دوقلو باردار شدم بدونه دارو تنبلی تخمدان داشته باشم ؟؟