چون آموزش و پرورش هم قرارع که دیگه جذب معلم رو فقط از طریق دانشگاه فرهنگیان انجام بده
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خواهرم مترجمی میخونن وای الان دودله برای ادامه چون آموزش و پرورش هم قرارع که دیگه جذب معلم ر ...
راستش به نظر من موفقیت تو هرکاری پشت کار میخواد مگه تنها راه فقط فرهنگیانه کلی کار دیگه هست که خواهرت میتونه انجام بده و خیلیم موفق بشه
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
[QUOTE=163405223]راستش به نظر من موفقیت تو هرکاری پشت کار میخواد مگه تنها راه فقط فرهنگیانه کلی کار دیگه هست که خواهر ...[/QUOTEبله حق با شماست ❤️❤️❤️
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝