2789
آموزش  زبان.چون عاشقشم بله راضیم

خواهرم مترجمی میخونن 

وای الان دودله برای ادامه

چون آموزش و پرورش هم قرارع که دیگه جذب معلم رو فقط از طریق دانشگاه فرهنگیان انجام بده 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواهرم مترجمی میخونن  وای الان دودله برای ادامه چون آموزش و پرورش هم قرارع که دیگه جذب معلم ر ...

راستش به نظر من موفقیت تو هرکاری پشت کار میخواد مگه تنها راه فقط فرهنگیانه کلی کار دیگه هست که خواهرت میتونه انجام بده و خیلیم موفق بشه 

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

[QUOTE=163405223]راستش به نظر من موفقیت تو هرکاری پشت کار میخواد مگه تنها راه فقط فرهنگیانه کلی کار دیگه هست که خواهر ...[/QUOTEبله حق با شماست ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝