2777
2789
عنوان

عشقایی که اینستاگرام دارین می یاین

107 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه پیج آشپزی زدم میشه ببینین و حمایتم کنین و نظراتتون و بگین و راهنماییم کنین اگه خواستین هم فالوم داشته باشین🥰😍

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://t.me/joinchat/ScMUKhtz5YWPhnwSeOSXlQ

کپییش کن بزن تو گوگل

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
فالوت کردم عزیزم

نظرت رو هم بگو چیکار کنم بهتر شه مرسی عشقم خوشحالم کردی 😘

خواهش میکنم به نطرم خودت اشپزی کن وبزار همش نتیه اشپزیت البته ببخشید عزیزم اینو گفتما

اره دارم شروع میکنم خودم انجام بدم فیلم بگیرم مرسی عشقم