ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
پیازو پوره کن جوری ک اب بشه بعد ب روش بن ماری وازلینو باهاش حل کن شب بزن ب ریشه موهات تا صبح بزار بعدبشور من امتحان کردم ریزش موهام واقعا کم شد ولی رشدشون بیشتر
فقط دیگه ادامه ندادم هم حوصله نکردم هم بوی پیاز زجر اور بود😑😑
تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
واي بعد من با اون بو گندممم رفتم كلاااس بعدشم با دوستم بستني فروشي
خدايا توبه😂😂
من ک همش از اطرافیانم میپرسیدم بوی پیاز میدم 😂😂😂😂😂
واي ارههه 😂😂
بعد تو كلاس كه بوديم هنوز استاد نيومده بود
به دوستم گفتم ميگم بو ميدم گفت نه نميدي
گفتم چرااا بو ميدم سرم رو بيا بو كن
بدبخت سرم رو بو كرررد هيچ وقت اون ادم سابق نشد😂😂