2777
2789

واسه اولین بار بود دیدم

ارزو میکنم که هیچ وقت نبینید😔

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین خواهشا😔

گریه امانم نمیده😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من سکوت بابام دیونم میکنه، همیشه ساکته، خیلی تو زندگیش شکست خورده تا جایی که تونستم کمکش کردم، ولی دیگه جرات ریسک نداره. دعا کنید مشکلاتشون حل شه ان شاء الله 😔

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

احتمالا بخاطر وضعیت این کشور و بی پولی  خدا هیچ پدریو شرمنده زن و بچش نکنه  خدا کنه هیچوقت پدر مادرامون گریه نکنن 

پدرم یه روز تو این زندگی آسایش نداشت و نداره با اینکه سنی هم نداره ولی خیلی پیر شده موهاش سفید شدن  هیچوقت بع فکر خودش نبوده دلم براش میسوزه قلبم درد میگیره وقتی می بینمش        واسش دعا کنید 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏