2777
2789
عنوان

بياين بگين چيکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 53 پست
دوست دارم حساس نباشم ولي نميدونم چرا نميتونم اخه اصن توضيح نداد گرفت خوابيد

این دست دوم که گفتی مثبت اندیشیم از دست رفت ☹ زیر نظر داشته باشش

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دست دوم که گفتی مثبت اندیشیم از دست رفت ☹ زیر نظر داشته باشش

اره منم آخه منم یه چیزی گذاشته بودم واسه فروش همه ی اونایی که پیام میدادن  مرد بودن قصدشون دوستی بود متاسفانه

اره منم آخه منم یه چیزی گذاشته بودم واسه فروش همه ی اونایی که پیام میدادن  مرد بودن قصدشون دوست ...

من شخصا از کار نکرده عذاب وجدان میگرم نمی دونم این افراد چطوری زندگی میکنند 🤦‍♀️

توروخدادعاکنين اينطوري که فکرميکنم نباشه دارم ديوانه ميشم

امیدوام بزودی خبر اشتباه بودن افکارتو بشنوم ❤❤❤

چيکارکنم به نظرتون 

والا راهنمایی ک با سیاست و عاقلانه باشه الان چیزی به ذهنم نمیرسه

از اونجایی ک من اینجور مواقع نمیتونم خودمو کنترل کنم   اگه من جای شما بودم صد در صد به روش میاوردم ک آگهی کفشه احتمالا مربوط به زنهای بدکاره هست و ی دعوای اساسی راه مینداختم و تهدید میکردم به خانوادت میگم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
فرداباهاش صحبت ميکنم چون خيلي رواين مساﺋل حساسم

اولا انشاا... که قصد و غرضی نداشته 

حتما باهاش صحبت کن فکر نکنه در جریان نیستی، اگر دیدی داره می پیچونه و میخواد از زیر صحبت کردن فرار کنه بدون که ریگی به کفشش هست،  ولی خواهشا اگه متوجه شدی داره بهت دروغ میگه نه خام حرفاش بشو نه کوتاه بیا

بنطرم ی مدتی هم زیر نظرش داشته باش، هم خودش رو هم تماسا و پیاماش رو

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
اولا انشاا... که قصد و غرضی نداشته  حتما باهاش صحبت کن فکر نکنه در جریان نیستی، اگر دیدی داره ...

باورکن دارم رواني ميشم به خدا.......خب تماساوپياماروکه ميتونه پاک کنه