2777
2789
عنوان

بياين بگين چيکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 53 پست
نه نميدونستم الانم دارم رواني ميشم 

سلام عزیزم

از دیشب تو فکرتم

به شوهرت گفتی؟ 

البته اگه دوست داشتی جواب بده

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم از دیشب تو فکرتم به شوهرت گفتی؟  البته اگه دوست داشتی جواب بده

سلام خوبي....اره ظهرکه اومدگفتم.. گفتم چه دليلي داشته که اين کاروبکني اصن. ...گفت ازروکنجکاوي بوده ازروبيکاري بوده. .ديشب تازه ازسرکاراومده بود که رفت توگوشيش منم اخرشب ديدم پياماشو....قسمم خورد که منظورخاصي ازاين کارنداشته. ...اماخب راستشوبخواي باورنکردم حرفاش به دلم ننشست اصن. ...اخرم گفتم توفقط داري صورت مسﺋله روپاک ميکني وفقط منو داري دلسردميکني دلسردشدن من عواقبي داره که پاي خودته عواقبش. ....بعدشم يه بحثي راه افتاد واونم گرفت خوابيد رومبل منم هي سروصدا کردم.....ولي دلم اروم نيس اصن...راجبه قضيه زناي صيغه اي هم چيزي نگفتم گفتم يه وقت روش باز نشه که بدونه من خبردارم کاربدي کردم نگفتم؟؟؟؟؟چيکارکنم الان ؟؟؟؟

سلام خوبي....اره ظهرکه اومدگفتم.. گفتم چه دليلي داشته که اين کاروبکني اصن. ...گفت ازروکنجکاوي بوده ا ...

ببین دوست خوبم این قضیه فروش کفش تو دیوار و اینکه هر کسی پایه باشه سایز رو میپرسه الان مثل اوپ صدا کرده شاید شوهر تو هم از دوستاش شنیده خواسته ببینه راسته یا نه شاید واقعا قصد بدی نداشته تو که میگی اهل این برنانه ها نیست بی خود بد به دلت راه نده عزیزم

ببین دوست خوبم این قضیه فروش کفش تو دیوار و اینکه هر کسی پایه باشه سایز رو میپرسه الان مثل اوپ صدا ک ...

مرسي ازت يکم دلم باحرفات اروم شد ازديشب دنياجهنم شده انگار ولي خب خدارو شکر شوهرم امشب خيلي خوب بود 

سلام خوبي....اره ظهرکه اومدگفتم.. گفتم چه دليلي داشته که اين کاروبکني اصن. ...گفت ازروکنجکاوي بوده ا ...

سلام عزیزم دلم

کار خوبی کردی حرف دلت رو زدی اینجوری میفهمه که حواست بهش هست 

فدات شم راجب آگهی زنای صیغه ای هم بنظرم کارت درست بوده ولی اگه دیدی باز پیگیر آگهی های کفش هست دیگه رسما بهش بگو که در جریان این آگهی ها هستی

آرامش  زندگیتون در پناه خدا

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
مرسي ازت يکم دلم باحرفات اروم شد ازديشب دنياجهنم شده انگار ولي خب خدارو شکر شوهرم امشب خيلي خوب بود& ...

بابا خل شدی دختر این فکرهارو بریز دور اخه شوهرت اگه اینکاره بود که از دیوار دنبالش نمیگشت اینهممممممممه جا واسه پیدا کردن هست که قشنگ عکسو همه چیشو میتونه ببینه بی خیال بابا بچسب به زندگیت