2777
2789
عنوان

مادرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 77 پست
معمولا این جوری بوده مطمئنم خوب میشه انرژی منفی رو از خودت دور کن

راستش امروز دیدمش حس کردم باره اخره😔😔😔

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه شماهم دعا کنید؟ 

حتما عزیزم امیدوارم برای تویی که دوست عزیزم هستی و نمیدونم کجایی و حتی تورو تادحالا ندیدم تو این شب عزیز و ماه عزیز برای مادری که نور قلبت  و دلخوشی زندگیته از خدای مهربونم یه معجزه قشنگ برای شادی دل دوست عزیزم و سلامتی مادر نازنینی که رو تخت خوابیده میخوام خداجونم رحمتتو از این مادر که بهشت زیر پاشه دریغ نکن به حق دلواپسی و دلتنگی بچه هاش 

امین

خداوندا به این دوست عزیزم قول معجزه دادم ضامن قولمم تویی به خاطر دل ما معجزه میکنی ؟؟💗💗❤❤❤❤❤❤

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
وای بمیرم برات اشکم دراومد ایشالا مامان نازنینت خیلی زود میاد پیشت غصه نخور گلم😢😢😢😢

خدا نکنه... موندم با پدر مریض چیکار کنم. خدا خودت کمکم کن

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
حتما عزیزم امیدوارم برای تویی که دوست عزیزم هستی و نمیدونم کجایی و حتی تورو تادحالا ندیدم تو این شب ...

الهی من فداتشممممم. مادرم 7 تا بچه داره من بچه اخرم. مادرم بخدا فرشتس 😭

این حسا رو از خودت دور کن عزیزم اصلا همچین چیزی نیست مامانت خوب میشه به امید خدا

چشم. الهی امین

خدا نکنه... موندم با پدر مریض چیکار کنم. خدا خودت کمکم کن

اخی باباتم مریضه 😭😭😭😭😭😭😭

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اخی باباتم مریضه 😭😭😭😭😭😭😭

بله سکته مغزی کرده مثل نوزاد شده😔

الهی من فداتشممممم. مادرم 7 تا بچه داره من بچه اخرم. مادرم بخدا فرشتس 😭

خدا نکنه عزیزم انشالله هرچه زودتر مادرت سلامتیشو به دست بیاره خداجونم خودش انشالله نامیدتون نمیکنه 💗💗❤❤❤💗❤

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
بله سکته مغزی کرده مثل نوزاد شده😔

وای بمیرم برات چقد سختی میکشی هم مادر هم پدرمریض ادم دق میکنه😔😔😔😔😔۱۰ تا صلوات فرستادم ایشالا هرچ سریع تر مامان بابای گلت خوب شن عزیزکم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
وای بمیرم برات چقد سختی میکشی هم مادر هم پدرمریض ادم دق میکنه😔😔😔😔😔۱۰ تا صلوات فرستادم ایشالا هر ...

ممنونتم عزیز

آن شالله خدا شفا میده عزیزم امیدتو از دست نده 🙏🏻🙏🏻

با دعاهای شما عزیزم. خدا هرچیو که دوس دارم ازم میگیره. خدا مادرمو ببخشه بهم

وای بمیرم برات چقد سختی میکشی هم مادر هم پدرمریض ادم دق میکنه😔😔😔😔😔۱۰ تا صلوات فرستادم ایشالا هر ...

خدا عزیزاتو حفظ کنه