امروز مادرمو رفتم تو ای سی یو دیدم کماس. چشاش باز بود هوشیار نیس بهش گفتم مامان مونات اومده از چشاش اشک اومد... اماهوشیاریش 7.یک هفتس کماس... نذر کردم به هوش بیاد باخواهرم یک هفته بریم کهریزک خدمت کنیم. دعا کنید خدا صدامو بشنوه. خیلی سختی کشیدم تو زندگیم. مامانم خدایی نکرده چیزیش بشه منم میمیرم.
آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت
به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست: https://www.aparat.com/v/aLKx2
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
ایشالله که خدا صداتو بشنوه و مادر عزیزتو شفا بده. براش صلوات میفرستم و دعاش میکنم
من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
من خودم مادرم مرگ ارزومه انشالله خدا جون منو بگيره وبذاره تو سينه اون ومن جونم بره طاقت عذاب ورنج ...
خدا نکنه خدا بهت سلامتی و خوشی بده
آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت
الهی بمیرم ای خدااااا انشالله مامان گلت زود از کما بیرون میاد به نیت سلامتیش ۵ تا صلوات و یه آیتالکرسی میخونم اسی بالا سرش حدیث کسا بخون از دعاهای مخصوص امام حسین بخون انشالله زود خوب میشه
نگران نباش عزیزم خوب میشه حس من بهم دروغ نمیگه😊براش دعا میکنم
جدی میگی؟😔
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
تومور مغزی داشت دکتر گفت جراحیش خیلی راحته اما بعد عمل خونریزی مغزی داد رفت کما