2777
2789
خواهرم کی ازدواج میکنه؟ با فامیل یا غریبه شغلش چیه  برادرم کی ازدواج میکنه؟ با فامیل یا غریبه& ...

کلا غریبه ازدواجاتون

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
خرداد سال دیگه میاد اسمش شبیه ۵ حرفی  مثل صادق محمد تقی اینا از فامیلای مامانت یا اشناهاست کو ...

مرسییی باهاش دوست میشم قبلش یا سنتیه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی پسر نمیارم؟

نمیدونم بابا😅😅

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
من یه زن بود که همه چی درست می‌گفت اول اشناییم با خواستگارم بهش زنگ زدم گفت خوب نیست این آدم یه بار ...

چقد گرفت ازت

خب به من بگو نمیگم😂فقط جون هرکی دوست داری راستشو بگو من کلی پول دادم الکی گفتن بم

من خودم قربانی ام بابا من خودم یسری پیش یه آشششششَغاااااااااااال بی پدر که اسم خودشو گذاشته بود سید ده ملیون خرج کردم حالمم تو اون دوران بد بود هیچی حالیم نبود خرج کردم آخرم شالاتان دراومد الان دلم میخواست اینجا باشم پارش کنم درخواست دوستی بده

لی و مهدی و هادی نوید چین عزیزم ؟؟؟ با اون شخصی ک خودم دوس دارم ازدواج میشه یان؟؟؟؟ میشه از مشخصات ...

گفتم دیگه نمیدونم چیزی که تو ذهنمه گفتم 

من خودم قربانی ام بابا من خودم یسری پیش یه آشششششَغاااااااااااال بی پدر که اسم خودشو گذاشته بود سید ...

فالگیر میشناسی یا دعا نویس؟؟

من یه زن بود که همه چی درست می‌گفت اول اشناییم با خواستگارم بهش زنگ زدم گفت خوب نیست این آدم یه بار ...

میگم که فالگیر اگه خوب باشه واقعا میگه ولی تعداد این فالگیرا کمه اکثرا شالاتانن

من خودم قربانی ام بابا من خودم یسری پیش یه آشششششَغاااااااااااال بی پدر که اسم خودشو گذاشته بود سید ...

اوه یا خدا درخواست دادم اجازه بده

۲تا دختر

علی و مهدی و هادی نوید چین عزیزم ؟؟؟

با اون شخصی ک خودم دوس دارم ازدواج میشه یان؟؟؟؟

میشه از مشخصات همسر ایندم بگی اینک دوسم داره قیافش اخلاقش چطوره ؟؟؟ کارمنده ؟؟؟ 

ممنون میشم اینم بگی🙏💋لطفا اینم بگو

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀