2777
2789
لطفا حواببب منم بده کی ازدواج میکنم با کی

خرداد سال دیگه میاد اسمش شبیه ۵ حرفی 

مثل صادق محمد تقی اینا

از فامیلای مامانت یا اشناهاست کوچه آخری 

یا شهرک اطرافتون 

قد بلنده اجی داره درسشو خونده مغازه داره اجاره ای

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی واقعا اگه همه اش درست باشه گلم  این آشنای دختر عمه محالههههه 😑 چون گیه شرایطی هست که واق ...

مگه همچین شخصی هست اصلا؟؟؟ توی اقوام یا اشناهای دختر عمت،؟

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
ببخشی گلم چنتا بچه میارم جنسیتشون چیه

۲تا دختر

گلم ۳تا بچه میاری ۲تا پسر اخری دختر اسم پسرم دوست داری  اماما بزاری یا آیهان و اینا

وای اره بقران من عاشق اسم ایهانم واااای مرسی عزیزم چه خوب حدس میزنی 😍😍😍😍😍😍

فداتشم من

ازدواج خواستکار تا سال دیگه یا ۸ ماه دیگه  میاد پسر خوبیه مهندسه توی کار زمین هست و کارگاه&nbs ...

لی و مهدی و هادی نوید چین عزیزم ؟؟؟

با اون شخصی ک خودم دوس دارم ازدواج میشه یان؟؟؟؟

میشه از مشخصات همسر ایندم بگی اینک دوسم داره قیافش اخلاقش چطوره ؟؟؟ کارمنده ؟؟؟ 

ممنون میشم اینم بگی🙏💋

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خرداد سال دیگه میاد اسمش شبیه ۵ حرفی  مثل صادق محمد تقی اینا از فامیلای مامانت یا اشناهاست کو ...

خواهرم کی ازدواج میکنه؟ با فامیل یا غریبه شغلش چیه 

برادرم کی ازدواج میکنه؟ با فامیل یا غریبه 

یه آدم خوب و قابل اعتماد من الان اسم کسیو بگم میگن ن عمته داری تبلیغشو میکنی🤣

خب به من بگو نمیگم😂فقط جون هرکی دوست داری راستشو بگو من کلی پول دادم الکی گفتن بم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
کی ازدواج میکنم؟ با فامیل یا غریبه؟  شغلش چیه خصوصیاتش چیه

غریبه 

یک جای عمومی چند ماه دوستی بعد ازدواج 

اشنای دورم شاید باشه پولداره ولی شاید خانوادش مخالفت کنن

۴ ماه دیگه شاید یا ۱سال دیگه

آره دیگه ن بابا حتما تا حالا فال خوب نگرفتی که اینو میگی کسی که بخواد چشم سوم پیدا کنه چهل تا چله با ...

من یه زن بود که همه چی درست می‌گفت اول اشناییم با خواستگارم بهش زنگ زدم گفت خوب نیست این آدم یه بار سرده یه بار گرم . دقیقا سه ماه بعد به حرفش رسیدم 

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""