ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم میشه لطفا بگی؟؟؟ کی ازدواج میکنم؟؟؟؟ کی واسم خواستگار میاد؟؟؟؟با شخص مد نطرم ازدواج میکن ...
ازدواج خواستکار تا سال دیگه یا ۸ ماه دیگه
میاد پسر خوبیه مهندسه توی کار زمین هست و کارگاه
پدرش وضعش خوبه ۳تا پسرن علی و مهدی هادی نوید
اشناهای باباتن
ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
گلم ۳تا بچه میاری ۲تا پسر اخری دختر اسم پسرم دوست داری
اماما بزاری یا آیهان و اینا
آره دیگه ن بابا حتما تا حالا فال خوب نگرفتی که اینو میگی کسی که بخواد چشم سوم پیدا کنه چهل تا چله باید بشینه میدونید یعنی چه مصیبتی تو این چله نباید گناه کنه کار حرام بکنه هیچ چیز حیوانی نباید بخوره یکی دو روزم نیست چند ساله بعد اونوقت همچین آدمایی میان رایگان اونم تو نی نی سایت همه چیو به ما بگن