2777
2789
نه گلم بهمن آخراش  میشی انشاءالله

لطفا جواب منم بده 🙏❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
گلم سومین باره کمی ازویژگی های ظاهرموبگوفقط میخوام ذوق کنم قبلایکی حدس زدکلی ذوق کردم😅

گلم قد بلندی سفید رو به گندمی اسمت ۴ حرفی 

خونتون طبقه دوم بچه پسر دوست داری 

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت ۱۶۲ اینا کمی تپلی توپری مامانت گندمیه  خودت مو تا شونه داری رنگ روشن آبی و سبز روشن دوست د ...

من و محمدمهدي خوشبخت ميشيم؟ مشكلاتمون حل ميشن؟ 

مامانم كي خونه دار ميشه؟

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

من تو تایپیکای حس شیشم میگم همیشه من خودم خوره این تایپیکای حس شیشم بودم کاربری قبلیمم انقد بر حس شی ...

خب دست کنه تو جیبش بره پیش کی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
گلم قد بلندی سفید رو به گندمی اسمت ۴ حرفی  خونتون طبقه دوم بچه پسر دوست داری

لطفا حواببب منم بده کی ازدواج میکنم با کی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
 منم میشه لطفا بگی؟؟؟ کی ازدواج میکنم‌؟؟؟؟ کی واسم خواستگار میاد؟؟؟؟با شخص مد نطرم ازدواج میکن ...

ازدواج خواستکار تا سال دیگه یا ۸ ماه دیگه 

میاد پسر خوبیه مهندسه توی کار زمین هست و کارگاه 

پدرش وضعش خوبه ۳تا پسرن علی و مهدی هادی نوید

اشناهای باباتن

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
جنسیت نی نی آیندم چی میشه بگو گلم؟ 😘

گلم ۳تا بچه میاری ۲تا پسر اخری دختر اسم پسرم دوست داری 

اماما بزاری یا آیهان و اینا

پسر میشه یا دختر ؟؟ مرسی عزیزم

گلم دختر احتمالا 

یعنی فال بگیره؟؟ فال که خیلی مزخرفه خیلی خیلی

آره دیگه ن بابا حتما تا حالا فال خوب نگرفتی که اینو میگی کسی که بخواد چشم سوم پیدا کنه چهل تا چله باید بشینه میدونید یعنی چه مصیبتی تو این چله نباید گناه کنه کار حرام بکنه هیچ چیز حیوانی نباید بخوره یکی دو روزم نیست چند ساله بعد اونوقت همچین آدمایی میان رایگان اونم تو نی نی سایت همه چیو به ما بگن

غریبه  از اشناهای دختر عمت اینا  اسمش دوقسمتی مقدسه  مهربونه سفید رو داداش یکی دار ...

یعنی واقعا اگه همه اش درست باشه گلم 

این آشنای دختر عمه محالههههه 😑 چون گیه شرایطی هست که واقعا میگم محاله

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿