2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 76 پست
بدن افراد واکنش متفاوتی نشون میده  بستگی داره به نوع بکارتتون  ولی ترس باعث منقبض شدن عض ...

وای نمیدونم چرا اینجوریم،مثلا وسط معاشقه اگه یهو شوهرم اشاره کنه ب شب زفاف ناخود اگاه دردم میگیره و سرد میشم از معاشقه نمیتونم کنترلش کنم واقعا خیلی میترسم 

عزیزم درد داره ولی بستگی به بدنت داره درد مثل پریودی درد وحشتناکی نیست ک بترسی من خودم چند وقت طول ...

وای عزیزم چقدر حرفات ارومم کرد...اینکه میگی بستگی ب بدنم داره منظورتون نوع بکارتمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😃نمیدونم راستی عزیزم برو دکتر ببین پردت از چه نوعیه اینجپری خیالتم راحت میشه من خودم حلقپی بود خون ...

اتفاقا فردا نوبت دکتر زنان دارم پریودیم ریخته بهم،به دکتر بگم معاینه کنه معاینه میکنه خودش؟

من برای اینکه استرس نگیرم تو عقد اینکارو کردم برای همین برای عروسیم اصن استرس نداشتم .پس بخای بزایی ...

واییی مگه زاییدنم سخته؟؟؟؟!!من اصن نوموخوااام شووررررر چ بد بختیه دچار شدما خخخخ

وای عزیزم چقدر حرفات ارومم کرد...اینکه میگی بستگی ب بدنم داره منظورتون نوع بکارتمه؟

خداروشکر گلم ب این‌مشکل میگن واژینیسموس ‌تو جامعه ماهم دکتراش کمه میری پیش متخصص الکی چیزایی میگه وقت نمیزاره ولی پیش مامایی بری بهتره ماما ها خیلی صبورن

منظورم‌اینکه بدنتو شل کنی دردش جوری نیست که نتونی تحمل کنی چون میترسی عضلاتت سفت میشه باید باشدت آلتشوداخل کنه که این شدتش دردمیاره ولی شل باشی ک راه بازه😉ژل رو حتما حتما بخر ب نطر من از الان هم‌هروقت پیش هم بودین امتحان کنین تمرین کنین تا بشه‌اگرم قبل عروسیت شد چ‌بهتر چون‌بعد عروسی‌تا بخای ترست رو بریزی یه سال گذشته

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
گفتم شاید مثلا اجازه مادری پدری کسی لازم باشه خخخخخ اخه یبار یکی از دوستام میگفت باید با مامانت بری ...

اون واسه گواهیه سلامته. شما رسم ندارین ک مثلا قبل عقد معاینه بشی؟ ماها اینجوریم . و با مامانم رفتم منم

یه مو فرفریه جذابم💫💕
واییی مگه زاییدنم سخته؟؟؟؟!!من اصن نوموخوااام شووررررر چ بد بختیه دچار شدما خخخخ

یعنی من بشینم تعریف کنم شاخ درمیارید از بس ک ترسوام

من بچم در حال خطر بود از ترسم نتونستم بزارم‌معاینه ام‌کنن تو چی میگیییی

سزارین میکنی هیچی هم نمیفهمی از الان ب فکرش نباش

برو پیش یه پزشک تا کامل برات توضیح بده. بعدم مطمئن شو که قارچ یا عفونت نداشته باشی معاشقه هم داشته ...

مرسیی از راهنمایی کامل و ارامشبخشت عزیز دلم،اخه من خبر ندارم خانواده ی شوهرم رسم دارن برا ی دستمال  خونی شب ازدواج یا نه،همش استرس دارم نکنه همون شب بخونش شوهرم ک میگه من اون شب نمیخوام اما خب از خونوادش خبز ندارم ک چجوره رسمشون 

یکی‌از دوستان که ژل لوبریکانتو گفتن

اون بیحس نمیکنه من خریده بودم ازش فقط‌روان میکنه ولی خوبه لیز میکنه واژنتو که راحت بره داخل آلت 

ببخشید من یکم واضح حرف میزنم که متوجه شید

یعنی من بشینم تعریف کنم شاخ درمیارید از بس ک ترسوام من بچم در حال خطر بود از ترسم نتونستم بزارم‌معا ...

واییی من باشوهرم شرط کردم ک بچه فعلا نمیخوام اما اون میگه چند ماه بعد عروسی خخخخ!بعد پریودم نامنظمه رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان  دارم بعد گفت تنها راه قطعی درمانتم اینه زود بچه دار بشی!ب شوهرم ک گفتم ب حدی ذوق کرد ک نگوو گفت بلاخره اگ این دکترا راضی ب رابطه و بچه دار شدنت کنن😁

یکی‌از دوستان که ژل لوبریکانتو گفتن اون بیحس نمیکنه من خریده بودم ازش فقط‌روان میکنه ولی خوبه لیز م ...

میدونم گلم....من همسرم میگه اگه میترسی تحقیق میکنیم ببینی با انگشت میشه انجامش بدم یا ن .فقط باید بوسیله الت باشه یا با انگشت هم میشه ک دردش کمتر باشه؟