2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 76 پست
مرسیی از راهنمایی کامل و ارامشبخشت عزیز دلم،اخه من خبر ندارم خانواده ی شوهرم رسم دارن برا ی دستمال & ...

وقتی شوهرت پشتته پس نگران نباش. اولا که این رسما اهانته. دوما اگه خواستن وقتی شوهرت باهاته که کاری نداره. تو همون اتاق چتد قطره خون میریزین رو اون دستمال و میکنید تو چشو چالشون تا خفه شن.اصلا برو دکتر شاید پرده ات حلقوی و بدون خونریزی باشه

اون واسه گواهیه سلامته. شما رسم ندارین ک مثلا قبل عقد معاینه بشی؟ ماها اینجوریم . و با مامانم رفتم م ...

ن رسم نداریم گلم اما بدم نمیاد گواهی رو داشته باشم شوهرمم نمیخواد میگه لازم نی اما ادم داشته باشه بد نی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی شوهرت پشتته پس نگران نباش. اولا که این رسما اهانته. دوما اگه خواستن وقتی شوهرت باهاته که کاری ن ...

اره دکتر ک حتما میذم،ولی خب مگه نمیگن رنگ  خونش با بقیه خونا فرق داره؟ من اصن خودم دلم نمیخواد اون شب انجام بدم چون استرس و خستگی زیاد هست  

ن رسم نداریم گلم اما بدم نمیاد گواهی رو داشته باشم شوهرمم نمیخواد میگه لازم نی اما ادم داشته باشه بد ...

اره حتما بگیر 

من دارم از سپهرم حدا میشم بعد بهم تهمت زدن م دختره پرده نداشته ولی من خداروشکر نامه دارم

الهی سفید بخت بشی در کنار شوهرت

ایناهم ترسایه طبیعیه زودی میگذره

یه مو فرفریه جذابم💫💕
اره حتما بگیر  من دارم از سپهرم حدا میشم بعد بهم تهمت زدن م دختره پرده نداشته ولی من خداروشکر ...

ای جونم عزیزم اخه چرااا چقد ناراحت شدم...قربونت برم گلم مرسی بابت دعای خیرت و خوبیات عشقم 

اره دکتر ک حتما میذم،ولی خب مگه نمیگن رنگ  خونش با بقیه خونا فرق داره؟ من اصن خودم دلم نمیخواد ...

خب از دکترت اینم بپرس رنگش فرق داره یا نه.

ولی به نظرم کلا جلوی این رسم توهین امیز بایست و به شوهرت بگو به خانوادش بگه من نمیذارم همچین کاری کنید. خیااال خودتو راحت کن

ای جونم عزیزم اخه چرااا چقد ناراحت شدم...قربونت برم گلم مرسی بابت دعای خیرت و خوبیات عشقم 

فدات بشم نمیخام بهت انرژی منفی بدم 

انشالله موفق باشی همیشه❤❤

یه مو فرفریه جذابم💫💕
خب از دکترت اینم بپرس رنگش فرق داره یا نه. ولی به نظرم کلا جلوی این رسم توهین امیز بایست و به شوهرت ...

اره باید همینکارو کنم بخدا یه معضل بزرگ شده برام رومم نمیشه از خانوادش بپرسم ببینم رسم دارن یا نت یهو نگن دختره چ پرروعه 😁

فدات بشم نمیخام بهت انرژی منفی بدم  انشالله موفق باشی همیشه❤❤

خدا نکنه گل من،چقدر مهربونی عزیزم،خدا کنه شمام هر چی خیر و صلاحه برات پیش بیاد توکلت ب خدا باشه عشقم برات بخترینارو ارزو میکنم