2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما و همسرت مطالعه‌کنین که چکار باید کرد ک درد رو حس نکنی تو اینترنت راهکار زیاده بخون حتما

همسرم خیلی دلداریم میده و کلا همینطور عادیم چون تو دوران عقد هستیم و دخول نداریم خیلی معاشقه میکنه همیشه هم میگه ک هواتو دارم اما من بازم میترسم اصن یه فوبیای بزرگخ برام ک با فکز کردن بهش کل وجودم درد میگیره 

ووووی خو همون امپولم درد داره 

اصلا بهش فکر نکن 

مسخره ست

امپول خیلی دردش بیشتره البته 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

برو پیش یه پزشک تا کامل برات توضیح بده.

بعدم مطمئن شو که قارچ یا عفونت نداشته باشی

معاشقه هم داشته باشی بدنت آماده میشه

ژل لوبریکانت بر پایه آب هم استفاده کن 

فقط ژل تنها نباشه بهتره. ژل بزن و بعد با اب ولرم یکم به خودت بزن راااحت راحت کارتون انجام بدین.مثلا میتونی تو یه ظرف یه بار مصرف یا اسپری کوچیک یکم آب ولرم بریزی که به موقع اسپری کنی.

ژل لوبریکانت هم قبل استفاده جای سرد نباشه. بگیر تو دستت تا هم دمای بدن شه یا اگه میخوای زوتر شه بذار تو اب گرم کنار دستت و به اون مرحله خاص که رسیدین استفاده کن

عجله هم نکنید قرار نیست حتما یه شبه کامل انجام شه.. شد که چه بهتر نشد هم طبیعیه

من چرا بدم میاد وقتی یکی شب زفاف داره؟؟ قورتم ندینااا

خخخخخ من بعدعروسی اومدن یه جوری میشم طرف انگار میخواد دردش بیاد

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
همسرم خیلی دلداریم میده و کلا همینطور عادیم چون تو دوران عقد هستیم و دخول نداریم خیلی معاشقه میکنه ه ...

نگران نباش ژل لوبریکانت هم از داروخانه بخر حتما

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
همسرم خیلی دلداریم میده و کلا همینطور عادیم چون تو دوران عقد هستیم و دخول نداریم خیلی معاشقه میکنه ه ...

من برای اینکه استرس نگیرم تو عقد اینکارو کردم برای همین برای عروسیم اصن استرس نداشتم .پس بخای بزایی چکاز میکنی😂

عزیزم درد داره ولی بستگی به بدنت داره

درد مثل پریودی درد وحشتناکی نیست ک بترسی

من خودم چند وقت طول کشید بعدعروسی تا تونستم‌رابطه برقرارکنم فکرنکنم کسی مثل من ترسو باشه 

به حدی که تاحالا نشده معاینه بشم نذاشتم

من فقط فکرمو درست کردم هی به لذتش فکرکردم تا بعد مدتها تونستم البته بگم من قبلش ژل لیدوکایین ۳درصد میزدم بیحس میشد دکتر گفت هیچ مشکلی نداره حتی تونستی داخلتر از واژنتم بزن بیحس کنه اول از همه هم صبر همسرم بعد حرفای ارامش‌دهنده دکتر بعد ژل اخرشم‌اراده خودم خداروشکر حل شد بعدچندماه باورم نمیسد منم بتونم مادر شم و زن

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
واییی خوبه گفتین واسه چیه؟

روان کننده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست