2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

208 بازدید | 42 پست

با اینکه خیلیا دورمن ولی خیلی تنهام امشب خیلی دلم گرفته خیلی دوست داشتم یه خواهر داشتم یا حداقل یه دوست واقعی که باهاش انقدر صمیمی بودم خوش به حال کسی که خواهر داره امشب از ته دلم دوست داشتم یه خواهر داشته باشم 😔😔

العجل مولای یا صاحب الزمان 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چیز خاصی نیست فقط همیشه این کمبود تو زندگیم رو احساس میکنم 

حق داری عزیزم من خودم سه تاخواهر دارم ولی آدم همه چیزم نمیتونه به خواهرش بگه من دلم نمیخواد ناراحتشون کنم ولی به یه دوست خوب میشه دردلاتو بگی البته

شکرت خداجونم

حق داری عزیزم من خودم سه تاخواهر دارم ولی آدم همه چیزم نمیتونه به خواهرش بگه من دلم نمیخواد ناراحتشو ...

من متآسفانه خیلی تو دارم  دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم هر کی هم چیزی بهم بگه همیشه سکوت میکنم چطور بگم نمیخوام از خودم تعریف کنم کلن من خیلی مظلومم هم من هم شوهرم 

من متآسفانه خیلی تو دارم  دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم هر کی هم چیزی بهم بگه همیشه سکوت میکنم چط ...

منم همینجوریم کسی چیزی‌بگه جواب نمیدم بعدش خودخوری میکنم از خودم خیلی عصبانی میشم ولی جلو خواهرا و مادرم حودمو خیلی خوب نشون میدم نمیخوام ناراحتی شون رو ببینم

شکرت خداجونم

منم همینجوریم کسی چیزی‌بگه جواب نمیدم بعدش خودخوری میکنم از خودم خیلی عصبانی میشم ولی جلو خواهرا و م ...

دقیقان منم اینجوریم حتی کسی بهم بدی کنه بخدا دلم نمیاد منم اونجور باشم خصلتم اینه اینو از بابام به ارث بردم همیشه واگذار کردم به خدا خودش حقمو میگیره 

منم همینجوریم کسی چیزی‌بگه جواب نمیدم بعدش خودخوری میکنم از خودم خیلی عصبانی میشم ولی جلو خواهرا و م ...

ایلیا جون چند سالته اهل کجایی البته اگه دوست داشتی جواب بده