با اینکه خیلیا دورمن ولی خیلی تنهام امشب خیلی دلم گرفته خیلی دوست داشتم یه خواهر داشتم یا حداقل یه دوست واقعی که باهاش انقدر صمیمی بودم خوش به حال کسی که خواهر داره امشب از ته دلم دوست داشتم یه خواهر داشته باشم 😔😔
دقیقان منم اینجوریم حتی کسی بهم بدی کنه بخدا دلم نمیاد منم اونجور باشم خصلتم اینه اینو از بابام به ا ...
انگار راجع به من حرف میزنی هرکاری میکنم باهرکس مثل خودش رفتار کنم نمیتونم منم عین بابامم ولی مامانم اینقدر رک و نترسه همه ازش حساب میبرن من یه ذره هم بهش نرفتم
البته الان بهتر شدم نسبت به چندسال قبلم دارم روخودم کار میکنم بااینکه روانشناسی خوندم ولی به خودم نت ...
منم یه کوچولو اندازه عدس بهتر شدم 😂البته بقیه فامیل همه به من ارادت دارن میشناسن منو ولی از اونا زیاد اسیب ندیدم اندکی کم ولی آمان از خانواده شوهر انقدر ازشون ظلم دیدم که خود شوهرم ازشون متنفره بخدا
منم یه کوچولو اندازه عدس بهتر شدم 😂البته بقیه فامیل همه به من ارادت دارن میشناسن منو ولی از اونا زی ...
به خدا واگذارشون کن همین که شوهرت هواتو داره خوبه بخدا نمیدونم چرا آدم هرچی مهربونتر و ساده تر باشه بیشتر بهش ظلم میکنن تواین دوره زمونه معذرت میخوام باید سلیطه باشی که باروحیه خودمون سازگار نیست