2777
2789
عنوان

حاجت روایی😍🌈

107 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیزمممم😍

لطفا هرکسی که وارد تاپیک میشه ۳تا صلوات و یکبارهم سوره توحید بخونه واسه حاجت روایی من و خودتون وهرکسی که وارد این تاپیک میشه و حاجتی داره...دعا در حق دیگران کردن زودتر اجابت میشه...🌈🌈🌈هرکسی که خوند و فرستاد لطفا لایک کنه یا کامنت بزاره ♥️♥️حاجت همگی روا انشالله😍🙏🏻

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعااااا به این حرف ایمان دارم که دعا کردن در حق دیگران زودتر اجابت میشه چونکه روایتم و حدیث هم هست که میگن با زبانی دعا کنی که باهاش گناه نکرده باشی ...من یبار یک حاجت خیلی خیلی بزرگ داشتم دقیقا داخل همین سایت تاپیک زدم و درخواستدکردم واسم دعا کنن باورم نمیشه که حاجتم روا شد ،بهترین کاره من خیلی خیلی بهش ایمان دارم تو خلوت خودمم وقتی میخوام دعا کنم اول در حق دیگران دعا میکنم...بعد خودم واقعا تاثیر داره دوستان🌈🌈🌈🌈

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺