2777
2789
عنوان

یخچال ساید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سایدفقط خوشگلی داره جااصلانداره دوقلوبگیر

متاسفانه گرفتم والان پشیمون شدم😔😔

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

البته من مادرشوهرمم ساید سامسونگ داره در یخچالو باز کنی جا نیست حتی یه پنیر بزاری 

چون خیلی زن شلخته ایه یه کتلتو با یه پیش دستی بزرگ میزاره تویخچال مثلا

ولی من مشکلی ندارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
البته من مادرشوهرمم ساید سامسونگ داره در یخچالو باز کنی جا نیست حتی یه پنیر بزاری  چون خیلی زن ...

فک کنم از مدل مادر شوهرتونم😢😢

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
نه بابا🤐من ساید سامسونگ دارم اصلا تاحالا احساس نکردم جاش کمه

سامسونگ هم جادار تره

مامانم ساید دوو داره جاش کمه مخصوصا فریزرش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من خود یخچال پنج سال پیش خریدم ۵۲۰۰سامسونگ. الان یخ سازش مشکل داره گفت بیشتر از پنج میلیون خرجشه

ابلفض😔😔