2777
2789
عنوان

یخچال ساید ؟؟

361 بازدید | 30 پست

جاشون کمه عایا؟ موتورشون زود خراب میشه؟؟ 

یا اگه خراب شن هزینش زیاده؟

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جاش کمه

افتضاحه

اگه بگیری باید بلاخره یه یخچال دیگه هم بگیری

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

جنس خوب بخری خراب نمیشه 

بستگی به تعدادتون داره 

خرید چطوری میری ،یکی هر چند وقتی یه گوسفند سر میبره که با گوشت مرغ و ماهی و سبزیجات واقعا کمه 

اگه نه اونقد زیاد نمیخرین خوبه 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
بستگي داره. چه. ماركي. بگيري كه. هزينه. درست. كردنش.    باهم. فرق. داره

دوو۲۸۱۱

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
جاش کمه افتضاحه اگه بگیری باید بلاخره یه یخچال دیگه هم بگیری

نهههه😢😢

خب بستگى داره چند فوت بگيريد. مامانم اينا ال جى گرفتن ٢٠ سال پيش، عاليه. يه فريزر كوچيك جدا هم بعدا ...

۳۰ فوت

جاش کمه افتضاحه اگه بگیری باید بلاخره یه یخچال دیگه هم بگیری

نه بابا🤐من ساید سامسونگ دارم اصلا تاحالا احساس نکردم جاش کمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏