2777
2789
عنوان

عشق یا عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست

ببین عمو زنموی من ته عشقو درآورده بودن همه توروشون وایسادن ولییی ازدواج کردن حالا ی ذره ازش هم نمونده و سرد شدن تا حدودی ، ما چون نمیدونیم عشق چیه با کوچکترین حسی فک میکنیم عاشقیم ولی اگه بی هوا و فقط بخاطر عشق بری جلو کم میاری مطمئن باش ، کم میاری . پس شرایطو خیلی کامل بسنج حستو بسنج آدم ها موجودات قوی هستن دوباره خودشونو پیدا میکنن ، حواستو جمع کن . در عوض بعضیام واقعا عاشقن و غیر اون با هیچکس خوشبخت نمیشن . من بودم با این پسر ی روزم زندگی نمیکردم . کاری به درست و غلطش ندارم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
خب چرا گریه می کنی  مگه حتما الان الزام داری ازدواج کنی؟

چون دوسش دارم اومدن خواستگاری مادرپدرش ولی مامانش نمیخواد مجبوری اومده بخدا هم از نظر تحصیلات خوبم هم خوشکلم نسبت به خودشون.هم شاغلم.ولی نمیدونم چرا انقدر باهام بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت به چیه پسر اولی خوشه اگر خیلی اهل کار و تلاش باشه خوبه ولی بیکار بمونه باز می ره سراغ دختر بازیش. دومی هم که خونواده خوبی نداره بذار کنار چون توی اون خونواده بزرگ شده و خارج هست و فرصت برای شناختش نداری از دور و با ویدئو کال چیزی دستگیرت نمی شه.

دو تاشونو بذار کنار منتظر بعدی باش.

اگر خودت شرایط خوبی نداری و به آینده امید نداری که یکی از همینا انتخاب کن. 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
یه خواستگار پولدار که اروپا زندکی هم میکنه هم دارم اون سنش ده سال ازم بزرگه یه عقد ناموفقم داشته یعن ...

به هیچ وجه این کارو نکن

بعضیا که قبلش نمیکنه بعد زبونشون درازه

اینکه از همین الان کلفت میخواد

نکن نکن نکن.

بروووووو زندگی کن

مدفن عشق وصاله

یه خواستگار پولدار که اروپا زندکی هم میکنه هم دارم اون سنش ده سال ازم بزرگه یه عقد ناموفقم داشته یعن ...

وای اسی اشتباه نکن باید هر روز بری خونه مادرشوهرتو اب و جارو کنی مهمون اومد بری مهمون داری کنی اخرشم اخم خواهر شوهر و مادر شوهر. ضمنا بعدا میخای به بچه هات بگی پدرشون چقد سواد داره؟؟؟زندگی که فقط عشق و عاشقی نیس.البته من نمیخام به ادمای کم سواد توهین کنم ولی کبوتر با کبوتر باز با باز. یکی از دوستام اشتباه تورو کرد بعد شوهرش یه متن انگلیسی رو نمیتونست بخونه خانوم ناراحت میشد ولی خب کار از کار گذشته بود.

چون دوسش دارم اومدن خواستگاری مادرپدرش ولی مامانش نمیخواد مجبوری اومده بخدا هم از نظر تحصیلات خوبم ه ...

دوست پسرت چیکارس؟

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
پس چرا انقدر گریه میکنه وقتی باهاش حرف میزنم انقدر ناراحته احساس میکنم راهی نداره 

شاید از اون آدماس که با ترحم نظر مثبت دیگران رو میگیره از این آدما دوری کن . عزت نفس برای یه مرد همه چیزه

اسی خیلی زیاد با خودت تکرار کن خدایا هرکس که توی طرح الهی زندگی من نیست رو ازم دور کن

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
اینکه زحمات یه عمر پدرو مادرشو فراموش نمیکنه و با یه عشق دوروزه معاوضه نمیکنه نشون میده مرد زندگیه و ...

من حتی قبول کردم با خانوادش زندگی کنم گفتم غذارو تو خونه خودم میپزم میبرم براش میگه نه خوشن نمیاد.بعد مامانم میگه سر پیری باید منتظر این باشم زنت برام غذا میپزه یانه 

من حتی قبول کردم با خانوادش زندگی کنم گفتم غذارو تو خونه خودم میپزم میبرم براش میگه نه خوشن نمیاد.بع ...

مگه کنیز میخاد ببره.شاید یه روز خسته باشی و نخای غذا بپزی تکلیف چیه؟؟الان من هفته ای دوبار شایدم بیشتر غذا از بیرون میگیرم خب ادم بعضی وقتا حس اشپزی نداره