2777
2789
عنوان

عشق یا عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست
خداروشکر خوشحال شدم💙💜

فداااات دوست شکموی من انشالله تو زندگیت معجزه رو حس کنی و بخاطر معجزه خودت خوشحال باشی مهربونم

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

یه خواستگار پولدار که اروپا زندکی هم میکنه هم دارم اون سنش ده سال ازم بزرگه یه عقد ناموفقم داشته یعنی سر خونه زندگی نرفتن بهم زدن.وضع مالیش خیلی خوبه ظاهرش بد نیست.تحصیلاتشم اندازه خودمه.خانواده ی خوبی ندارن ولی خب فامیل هستن.خودش میگه من اون سر دنیا زندکی میکنم به خانوادم کاری نداشته باش برام مهم نیستن چون خانوادش ایرانه.ادمی ام نیست که حس بدی بهش داشته باشم ولی دوسش ندارم یه ادم معمولیه برام هرشرایطی ام گفت بزاری قبول میکنم.حالا نمیدونم خانوادم اینو بیشتر قبول دارن البته بگم کسی که عاشقشم هم سن خودمه هردومون 25هستیم.نمیدونم حالا چیکار کنم یه هفته ست درگیرم کارم شده گریه هرروز از یه طرف عشقم نمیتونه ارومم کنه نمیدونم چرا.بعضی وقتا که عصبانی میشه میگه این شرایط زندگیمه میخوای منو یا نه؟بهم میگه باید طبقه بالای مادرم زندگی کنیم شبم غذا باتویه.و همیشه باهم غذا میخوریم حالا شاید بعضی وقتا نشد اشکالی نداره 

توروخدا راهنماییم کنین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر هزار بار 😍

ممنون از دعای شما مهربونا انشالله قسمت شما بشه گلم

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

دوست پسرت داره میگه نمیخادت

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
خدا رو شکر انشالاه همیشه حال دلت خوب باشه گلم مرسی عزیزم

فدات گل خانوم ممنونم از دعای قشنگت.انشالله حال دل همه دوستامون خوب باشه و تنشون سالم

پس چرا انقدر گریه میکنه وقتی باهاش حرف میزنم انقدر ناراحته احساس میکنم راهی نداره 

باور کن همینی که گفتم،اگه میخواستت می‌گفت هرچی تو بگی

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...