2777
2789
عنوان

عشق یا عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست
باعقل تصمیم بگیر اون اولیه که کم سواده و مشخصه چقد خانوادشو دوس داره پولم که نداره سرت دردمیکنه واس ...

اگه نتونستم فراموشش کنم چی؟من هشت سال پیشم عاشق شدم تا خواستگاری ام رفتیم اخرش دعوا کردم باهاش کشیدم عقب چون بهم حرف بدی زد بعدش خیلی پشیمون شدم هنوزم فراموشش نکردم میترسم اینو نتونم فراموش کنم 

مگه کنیز میخاد ببره.شاید یه روز خسته باشی و نخای غذا بپزی تکلیف چیه؟؟الان من هفته ای دوبار شایدم بیش ...

بهمم گفت من زن میگیرم کمک حال مادرم باشه تو اشپزی.منم گفتم کنیز میخوای اشتباه اومدی فرداش گفت نه منظورم این نبود و این چیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهمم گفت من زن میگیرم کمک حال مادرم باشه تو اشپزی.منم گفتم کنیز میخوای اشتباه اومدی فرداش گفت نه منظ ...

اخه همچین شوهری برای چیته. کاش پیشم بودی دو تا جیغ بنفش میکشیدم شاید به خودت میومدی و خودتو تو چاه نمینداختی

اگه نتونستم فراموشش کنم چی؟من هشت سال پیشم عاشق شدم تا خواستگاری ام رفتیم اخرش دعوا کردم باهاش کشیدم ...

تومطمئن باش بااین ازدواج کنی ببخشا به شکر خوردن میفتی

اخه بااینچیزایی که گفتی تاحداقل نصف زندگیت شایدم بیشتر وردل اینایی

فردا پس فردا خدای نکرده به مشکل بخوری از ادم بی پول که نمیتونی طلاق بگیری مهریه ای نفقه ای چی میخواد بده بهت

لااقل باکسی ازدواج کن بعدش اگه یه گندی بالااورد یاخوب نبود یاهرررر دلیلی تواین وسط اواره و بیچاره نشی

مخصوصا که خودت شاغلی اون ادم شاید باتوجه به سوادش بگه اصلا نمیخواد کارکنی نخواد بالاترازش باشی تحت هرشرایطی شغلتو حفظ کن 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ای بابا مگه شما کلفتی(عذر میخام) حالا یه وقتایی کاری انجام بدی به خواست خودت اون یه حرفی  چی ...

گفت فقط غذا.بقیه کاراشو خودش میکنه.منم گفتم یه روز نبودم یه روز حال نداشتم خب چیکار کنم میگه خب اون روزا غذادرست نکن به مامانم بگو خودش بپزه 

بهمم گفت من زن میگیرم کمک حال مادرم باشه تو اشپزی.منم گفتم کنیز میخوای اشتباه اومدی فرداش گفت نه منظ ...

ببین این حرفارو زده بازم میخوای بری

باپای خودت داری میری تو چاه

بازبون میتونه کاراشو پیش ببره

ببین این حرفارو زده بازم میخوای بری باپای خودت داری میری تو چاه بازبون میتونه کاراشو پیش ببره

نمیدونم میگم شاید اون حق داره شاید حرفاشو بد برداشت میکنم شاید منظوری نداره اخه چیکار کنم 😔

نمیدونم میگم شاید اون حق داره شاید حرفاشو بد برداشت میکنم شاید منظوری نداره اخه چیکار کنم 😔

ببین این حرف برای سن و سال شما خیلی بده ها

ببخش ولی یه حرف میزنم بخودت بیای از نظر اجتماعی هنوز بزرگ نشدی چون حتما باید تجربه کنی بسوزی تا متوجه ی حرفای ما بشی عزیزم

حیف شما نیس میخوای زندگیتو برپایه ی یه سری خیالات و توهمات بسازی میدونی بااین حرفایی که فقط حرف هستن گفتی چی درانتظارته؟

خیلی سخته برام 😔

من خودم یکبار این دندون لق از ته کشیدم جوری که لثمم باهاش کنده شد ولی راحت شدم خلاص شدم امیدوارم یکبار برای همیشه این درد تجربه کنی  اونم زمانی که بین عقل و دلت درجدالی چون همچین ادمی هرگز فرهنگش درست نمیشه

پشیمون.نیستی چندسال میگذره؟متاهلین یا مجرد؟

مجرد تقریبا دوسال

خیلی خوشحالم خیلی اذیتم شدم حتی افت تحصیلی شدیددددد ولی الان واقعا از ته دل حالم خوبه باورکن

چون دوسش دارم اومدن خواستگاری مادرپدرش ولی مامانش نمیخواد مجبوری اومده بخدا هم از نظر تحصیلات خوبم ه ...

والا من اصلا این آقا را مناسب ازدواج نمی بینم 

این احساسات و وابستگی های زودگذر هم به دوست داشتن تعبیر نکنید که آخرش پشیمونیه 

با آدم هم کفو خودتون ازدواج کنید با چاشنی علاقه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»