2777
2789
عنوان

سبزه زشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 81 پست
چرا اجازه میدی مسخرت کنن در مورد من کاملا برعکسه از موقعی که یادم میاد به شوهرم میگفتم ماست ،مایونز ...

وااای شوهر منم سفیده خیلی. من بهش میگم خون‌آشام 

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
چرا اجازه میدی مسخرت کنن در مورد من کاملا برعکسه از موقعی که یادم میاد به شوهرم میگفتم ماست ،مایونز ...

خب چی بهشون بگم اخه وقتی داییم عمم کلا همه ازشون طرف داری میکنن 😔میگن وقتی بچه مت به دختر شما گفت سیاه چیزی بهش نگین بچست یا بهش بگین خط قرانم سیاهه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما برای این که در مقابل سفیدی شوهرت کم نیاری و یه وقت ازت ایراد نگیره دست و پیش را میگری و بهش میگی سفید یخچالی و ...

چه اطرافیان بی شعوری داری شما مسلما خیلی هم زیبایی ولی ترجیحا با کسانی که اینقدر بی شعورن که چهره ...

نمیشه که مصلا عمم دایمم اینا که نمیسه باهاشون رفت امد نکرد ولی هب نن سعی میکنم تا جایی مه حد داره خونشون نرم

خب چی بهشون بگم اخه وقتی داییم عمم کلا همه ازشون طرف داری میکنن 😔میگن وقتی بچه مت به دختر شما گفت س ...

برا مام یه فامیل داریم 

شوهرم وقتی اثداشت میومد خواستگاری با اونا اشناییت دور دارن به شوهرم گفته بود مهسا سیاه سوختس چرا میگیرش شوهرمم گفته بود من سیاه سوخته دوست دارم 

😧

بعد اینکه محرم شدیم بهم میگفت بهت میگن سیاه سوخته ولی تو که سیاه نیستی سبزه اییی😐😂🤦‍♀️سبزه که بد نیست

ببین اینا دارن بهت حسادت میکنن از من گفتن

مثبت بین
خوش به حال دختر خالت که دختر خاله ای داره

ممنون عزیزم خوش به حال توهم که یه دل مهربون داری 💙💙💙😘😘😘😘😘🌹🌹🌹

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
واای پسر منم سفیده  ینی فردا زنش مسخرش میکنه😓

نه بخدا ما خیلی شوخی داریم قربون صدقه هامم همینجوره😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
وااای شوهر منم سفیده خیلی. من بهش میگم خون‌آشام 

شوهر من فرقش با اینایی که زالی دارن فقط اینه ک موهاش مشکیه البته توشون قهوه ای و بورم هست 

من بدم نمیاد اما ملاکم نیست که همه انقد ارزش میدونن

الان سبزه ترجیح میدم اصن یچیز دیگس

مدیونید فکر کنید خودم سبزم 😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
شوهر من فرقش با اینایی که زالی دارن فقط اینه ک موهاش مشکیه البته توشون قهوه ای و بورم هست  من ...

منم سبزه ام از سفیدی شوهرم خوشم میاد ها ولی از سر شوخی بهش میگم خون‌آشام یا کمرنگ.. ابرو ها موهاش همه مشکیه مشکیه ها ولی پوستش بی نهاااایت سفید.. 

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
خب چی بهشون بگم اخه وقتی داییم عمم کلا همه ازشون طرف داری میکنن 😔میگن وقتی بچه مت به دختر شما گفت س ...

عزیزم دارم میگم که اونا مشکل دارن😐 والا بخدا انقدر مدل تو دنیا رنگین پوست و سیاه پوست هست سفید نیست

تو باید خودتو دوست داشته باشی تو باید به خودت افتخار کنی منم مامانم همیشه دوست داشت بچه هایش سفید یخچالی باشن همیشه ام میگه و سفید بودنو ارزش می‌دونه درصورتی که من خودم الان بهم بگن انتخاب کن ترجیهم رو سبزه و گندمیه 

این به طرز فکر ادما و پسندشون برمیگرده تو خودتو دوست داشته باش به مرور جواب دندون شکن واسه اونام پیدا میکنی

من کاملا تو رو میفهمم بازم اگر مشکلی داشتی pictoMBN این آیدی منه تو تل اینستا پی ام بده ویس بدم خسته شدم انقد تایپیدم اینجا ولی هنوزم حرفامو نزدم 😂