2777
2789
عنوان

سبزه زشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 81 پست
چند وقت پیشم دوستم مسخرم میکرد میگفت ت چهرت بده چون چشمات درشتن زشت شدی یا میگه بینیت خیلی بزرگه اگه ...

چرا اجازه میدی مسخرت کنن

در مورد من کاملا برعکسه از موقعی که یادم میاد به شوهرم میگفتم ماست ،مایونز،سفید یخچالی

نکه مسخره کنما نه شوخی و این ک حرصشو در بیارم 😂

شمام مشکل از اطرافیانته

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو انقدر... نخورید بذارین بمونه برای بعدتون😜😜😂😂😂😉😉من گندمی مایل به سفیدم

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
منم خیلی دوست دارم سفید باشم اخه یکی نیست بگه من میخواستم سبزه باشم😭😭

درکت میکنم..من سه تا جاری دارم همشون سففففففیدن فقط منم که سبزه ام..انقدر به پوستشون حسودیم میشه..تازه مادر شوهرمم سفففففیده و به سفیدا میگه شیرین ولی هرکی سبزه باشه میگه گوشت تلخ..ولی من به رو خودم نمیارم.

چند وقت پیشم دوستم مسخرم میکرد میگفت ت چهرت بده چون چشمات درشتن زشت شدی یا میگه بینیت خیلی بزرگه اگه ...

دوستت مثل دوست من چیز خله عیبش و خیلییییی خوب و بزرگ جلوه میده و اعتماد ب سقفم ماشالا البته برا خودش ها کلا اینجوریه وقتی ی کاری و خراب میکنه میخنده و اصلاااااا ب  روی خودش نمیاره حس میکنم شبیه دوست توعه